Barátok közt 9955-9964. rész tartalma

ˆhirdetés

Barátok közt 9955-9964. rész tartalma

 

 

2020.07.13., Hétfő 20:05 - 9955-9956

Tünde Aliznak hitetlenkedik Luca terhessége kapcsán, más-más véleményeket képviselnek. Aliz támogatja Lucát bármiben, de Tünde szerint Lucának kötelessége kihordania a magzatot. Claudia belevág a bosszújába Gergő ellen és allergén anyaggal permetezi be az irodáját és Gergőt magát is. Gergő miközben készülne a meetingre Básti Annával, allergiás tüneteket kezd mutatni és Adél úgy dönt, orvoshoz viszi. Miután Vanda észreveszi, hogy Szonja és Vince között lehet valami titkos románc, meggyőzi Claudiát, hogy rúgják ki Vincét. Claudia azonban bizonyíték nélkül nem hajlandó ezt megtenni.

2020.07.14., Kedd 20:05 - 9957-9958

Tünde egyre biztosabb a tervében, hogy neki kell felnevelnie Luca gyerekét, és nem akarja meghallani Vilmos és Aliz ellenérveit, miszerint már nincs teljesen abban a korban. Simon Levente ellenjavallatát figyelmen kívül hagyva a legtahóbb macsó figurával próbálja megbékíteni Vandát, aki épp üzleti megbeszélésen van, ezért mindenkinek kínos jelenet kerekedik a próbálkozásból. Vince korábban elhívta magával Szonját Frankfurtba, hogy titokban romantikázzanak. Vanda manipulációjának hatására azonban Vince egyre bizonytalanabb Szonja szándékait illetően a kiszivárgott Trinitászos információk miatt, holott nem Szonja csapja be őt, hanem Vanda.

2020.07.15., Szerda 20:05 - 9959-9960

Simon Vanda után rohan, hogy féltékenyen számon kérje, amiért találkozni megy az üzletemberrel. Vanda alaposan kiosztja, hogy Simon kínos jelenetet rendez az utcán. Vanda közben rájön, hogy Claudia ekézte a Simonnal való kapcsolatát, ezért Vanda a sarkára áll, hogy a párkapcsolati dolgait egyedül ő intézi. Gizella megtudja, hogy Luca terhes és Tünde a megszületendő gyereket Giginek ajánlotta fel örökbefogadásra. Gizella ezen nagyon elszomorodik, mivel már régóta vágyik egy gyerekre, de László szerint már öregek a szülőséghez. Gigi beszél Lucávál is az örökbefogadás kapcsán, ám ekkor mindkettejük számára kiderül, hogy Lucának fogalma nem volt, hogy Tünde mit szervez a háta mögött.

2020.07.16., Csütörtök 20:05 - 9961-9962

Levente Nóra hallatára lemond egy fontos állásinterjút Simon bicikliszervizének megnyitója miatt. A megnyitó bulin Nóra döbbenten hallgatja, amint Simon bejelenti új üzlettársát, Leventét. Gergő korábban megtudta, hogy valószínűleg Máté küldte Adélnak azt a cetlit, amiben arra figyelmeztették a lányt, hogy Gergő megcsalja. Mikor egy szándékos beszólásból Máténak leesik, hogy Gergő tudja, hogy ő küldte a cetlit, le is lécel. Lászlót mardossa a bűntudat, amiért lefeküdt Ildikóval. Másnap reggel Gizella békülni megy a kisboltba, és bocsánatot kér Lászlótól, amiért olyan durvaságokat vágott a fejéhez korábban, és bevallja, hogy nagyon nehezen emészti meg, hogy valószínűleg nem lesz már több gyereke.

2020.07.17., Péntke 20:05 - 9963-9964

Ildikó ledöbben, amikor László közli vele, hogy költözzön el tőlük, és dühösen számon kéri Lászlót, hogy mégis hogy gondolja, hogy kihasználja, aztán meg eldobja. Ildikó eztán közli Lászlóval, hogy kap egy utolsó esélyt arra, hogy fenntarthassa a családi békéjét, ugyanis hajlandó tartani a száját, sőt, el is költözik tőlük, de csak akkor, ha László mélyen a zsebébe nyúl. Nóra kérdőre vonja Leventét, hogy miért társult be Simonnal a bicikliszervizbe, amikor nyilvánvalóan ebben nincs perspektíva Levente számára. Levente eleinte nem érti, hogy mi ezzel Nórának a baja. Attila megtalálja a megszégyenült és dühös Mátét, és arra kéri, hogy legyen őszinte vele. Habár Máté eleinte ellenséges, végül megnyílik Attilának az Adél iránt táplált érzéseivel kapcsolatban, és elmondja, hogy attól tart, hogy nevetség tárgya lesz.