Barátok közt 9965-9974. rész tartalma

ˆhirdetés

Barátok közt 9965-9974. rész tartalma

 

 

2020.07.20., Hétfő 21:15 - 9965-9966

Máté elbújva figyeli, ahogy Gergő és Adél felfedezi, hogy Gergő autójának kilyukadt a gumija. A bosszús Gergő már épp szakembert hívna, amikor Máté felajánlja, hogy segít kereket cserélni. Másnap Júlia izgatottan készül az ebéd randijára Attilával, és elmondja Vandának és Máténak, hogy Attila biztosan az egyéves „,összejövési” évfordulójukat akarja megünnepelni. Habár Levente megnyugtatja Nórát, hogy nincs gondja azzal, hogy visszamenjen tanítani, és különben is ezt már megbeszélték, Leventét igazából kétségek gyötrik. Aliz örömkönnyekben tör ki, amikor felfedezi, hogy végre nullán állnak a Rózsában, és ezt a jó hírt megosztja Zsolttal. Később Oszkár véletlenül kihallgat egy beszélgetést, amiből kiderül, hogy igazából Zsolt az, aki tanácsokkal látja el Alizt. Oszkár kisvártatva azzal szembesül, hogy Zsolt Aliz széfjénél matat, és döbbenten számonkéri őt.

2020.07.21., Kedd 21:15 - 9967-9968

Zsolt tisztázza, hogy nem lop a széfből, hanem pénzt tesz bele, mert Aliz nem ért az üzlethez, és nem állnak jól a dolgok. Miután Oszkár elindul a rendelésekkel, Zsolt rejtélyesen telefonál valakinek, hogy semmiképp se Oszkár előtt nyissák ki a csomagokat. Levente bevallja Nórának, hogy életében először fogalma sincs, hogy mihez kezdjen az életével. Miután átveszik a lehetőségeket, Nóra felajánlja, hogy 3 hónapig eltartja Leventét, hogy ne anyagi megfontolásból kelljen döntenie valami mellett. Vanda és Claudia meetingjét megzavarja Simon érkezése, amit Claudia sérelmez, és küldetésévé teszi a srác szekálását. Simon Máténak puffog erről, aki azt tanácsolja, hogy mutassa meg Claudiának, ki az erősebb, mert csak így vívja ki a tiszteletét.

2020.07.22., Szerda 21:15 - 9969-9970

Claudia megrökönyödve nézi Simon lánykérését és észreveszi, hogy Vandáék talán át akarják verni. Ezért infarktust színlel, hogy leleplezze őket. Másnap Simon visszatér hozzá és komoly üzletemberként lép fel. Annyira meggyőző, hogy végül Claudia is hajlandó elfogadni Vanda társaként. Vince visszatér Frankfurtból és úgy dönt, hogy utánajár annak, hogy tisztességesek-e Szonja szándékai A reggeli alatt direkt csalit dob Gergő elé, aki azonnal rá is harap. Sőt, Szonját is magával viszi a rosszba. Vince mindkettőjüket rajtakapja, ahogy sunnyognak előtte és emiatt csalódik Szonjában. Tünde békülne Lucával, de ő még mindig nem kíváncsi rá, és ez nagyon megviseli. Aliz is arra biztatja Tündét, hogy legyen megértőbb Lucával. Újra megkeresi Lucát, hogy kibéküljenek, ám ehelyett Tünde drasztikus lépést tesz.

2020.07.23., Csütörtök 21:15 - 9971-9972

Aliz kiosztja Tündét, amiért azzal fenyegette meg Lucát, hogy nem tekinti családtagnak többé, ha abortuszra megy, ezután pedig biztosítja Lucát, hogy Tündével ellentétben ő továbbra is mellette áll a döntését illetően. Vince ellenáll, amikor Vanda manipulatívan arra kezdi buzdítani, hogy álljon bosszút Szonján, és használja a nőt céges információ szerzésére a Berényi Kft-ről. A csalódott Vince viszont Szonjának sem hagyja, hogy bebizonyítsa, nemcsak kihasználta. Gigi próbálja titkolni Adél előtt, hogy miért szomorú, ám végül mégis bevallja, hogy mennyire csalódott Luca abortusza miatt. Egy ősi masszázs-szertartás közben Gigi elmondja Adélnak, mennyire szomorú, hogy újra és újra át kell élnie azt, hogy majdnem örökbefogad egy gyereket, de a végén sosem sikerül.

2020.07.24., Péntek 21:15 - 9973-9974

Tünde nem tudja támogatni Lucát az abortusz-ügyben, hiába próbálja Aliz is rábeszélni. Luca végül úgy dönt, végigcsinálja a procedúrát. A nőgyógyász épp az ultrahangot kezdené, amikor Luca váratlanul mégis megállítja. Vajon meggondolta magát? Olivér ráébreszti Gigit, hogy szerencséje van, hogy a barátai ennyire törődnek vele. Ezután Gigi beleegyezik, hogy kipróbálja a thai chit Szonjával és Adéllal, de a thai chi órán meghúzza magát, és az is kiderül számára, hogy egyáltalán nem tudja, mit akar az élettől. László túlzóan kedves Gizellával, mert bűntudata van, hogy megcsalta Ildikóval. Egy óvatlan pillanatban azt mondja, bármit megtenne Gizelláért, aki erre lecsap heves gyerekvágyában, hogy akkor legyen gyerekük. László ezt nem akarná, de megígéri, hogy elgondolkozik rajta.