Barátok közt 9995-10004. rész tartalma

ˆhirdetés

Barátok közt 9995-10004. rész tartalma

 

 

2020.08.10., Hétfő 17:05 és 22:05 - 9995-9996

Dorka még mindig dühös, hogy Timi ennyire ellenséges vele és emiatt Lucával sem lehetnek barátok. Luca azonban később felkeresi Dorkát, hogy bocsánatot kérjen Timi viselkedése miatt, és megmagyarázza Dorkának, hogy bár Lucának nagyon szimpatikus Dorka, de mégsem mehet a legjobb barátnője, Timi ellen. Vanda minden erejével leplezi Simon és Júlia előtt a szégyenletes estét, miközben idegesen hívogatja Maróthyt, hogy mikorra várhatóak kézzelfogható eredmények. Kiderül azonban, hogy Maróthy átejtette Vandát és esze ágában sincs intézkedni. Zsolt kénytelen Trinitászos információkat szolgáltatni Gergőnek, aki azonban nem éri be ennyivel és valami sokkal fajsúlyosabb dolgot kér, amivel üthet Claudián. Zsolt felajánlja Gergőnek Claudia adózatlan pénzét, amit egy raktárhelyiségben rejteget…

2020.08.11., Kedd 17:05 és 22:05 - 9997-9998

Miután Zsolt meggyőzi Claudiát, hogy a tervével garantáltan hatásos csapást tudnának mérni Gergőre, Sonnyra bíz egy titokzatos csomagot azzal az utasítással, hogy másnap reggel helyezze el azt Gergő hotelszobájában. Claudia eközben Júliát kéri meg, hogy állítsa le a céges kifizetéseket. Lászlót és Gizellát egyaránt megrohanják a házasságuk szép pillanataival kapcsolatos emlékek, így László felbőszül, amikor azzal szembesül, hogy Gizella újabban egyre több időt tölt Gergő társaságában. Gergő egy közös horrorfilmnézés során viccből a frászt hozza Adélra, aki ezen annyira kiakad, hogy lemondja a másnapi programjukat. Adél végül mégis Gergővel tart, és nagyon boldog, hogy sétarepülőzni mennek. Azonban Gergő váratlanul rosszul lesz…

2020.08.12., Szerda 17:05 és 22:05 - 9999-10000

Miután Gergő elaludt az altatótól, a pánikban lévő Adél kénytelen maga átvenni az irányítást a repülőn. Felveszi a kapcsolatot az irányítótoronnyal, aki instruálni kezdi. Először Adélnak csak vissza kell fordítania a gépet, hogy ne hagyják el a magyar légteret. Miután László rájött, hogy Gizella csak azért hívta meg ebédre, hogy véglegesítsék a válást, először dühöng, aztán szomorú lesz, végül hisztizni kezd. László magukra zárja az ajtót, és végső kétségbeesésében megpróbálja lenyelni a kulcsot, amitől fuldokolni kezd. Levente lelkesen várja az esti operát, csakhogy kiderül, hogy Nóra megfeledkezett róla: egy üzleti megbeszélés miatt nem tud elmenni. Szeretné odaadni Eszternek és Dorkának a jegyeket, ám amikor épp így akar tenni, fültanúja lesz, hogy a lányok titkolnak valamit.

2020.08.13., Csütörtök 17:05 és 22:05 - 10001-10002

Eszter azt füllenti Leventének, hogy Dorka pánikbeteg, Dorka pedig megerősíti ezt, hozzátéve, hogy azért nem akarták, hogy a betegsége kiderüljön, mert féltek attól, hogy őrültnek nézik a házban, és nem tud majd nyitni az itt lakók felé. Gizella elkezdi a lelkét „,kitakarítani”: gyertyát és füstölőt gyújt, majd nekiáll tarot kártyát vetni. Meghökken, amikor kijön a halál kártya, amit nem tud mire vélni, és arra gondol, hogy talán a házassága végét szimbolizálja. Miután a mentősök kórházba viszik Gergőt és Adélt, László kap egy telefonhívást, amiben értesítik őt a történtekről. László csatlakozik az ideges Szonjához a kórházban, aki saját magát okolja a történtekért.

2020.08.14., Péntek 17:05 és 22:05 - 10003-10004

Szonja bízik abban, hogy Gergő erős és fel fog épülni, ezért Gizellával úgy határoznak, hogy nem mondják el Adélnak, hogy Gergő meg akarta kérni a kezét. Hadd mondhassa el azt Gergő maga. Levente bevallja Nórának, hogy Dorka pánikbeteg, de arra kéri, hogy ez maradjon a közös titkuk. Dorka és Eszter egy apróságon összekülönböznek, ami nagy veszekedéssé fajul: Dorkának elege van, hogy Eszter 0-24-ben az ellenőrzése alatt tartja. Amikor Gizella megtudja, hogy Gergőéket baleset érte, lélekszakadva rohan a kórházba. Gizella felajánlja a segítségét Lászlónak, majd elbizonytalanodik a válással kapcsolatban, látva, hogy László talán képes a pozitív változásra.