Egy csodálatos asszony 1. évad, 1-5. rész tartalma

ˆhirdetés

Egy csodálatos asszony 1. évad, 1-5. rész tartalma

 

 

2020.08.03., Hétfő 15:55 - 1. rész

Bahar arra jön haza a munkából, hogy az összes holmijuk ki van rakva a ház elé. A két gyerek megrémül, hogy egyik napról a másikra elvesztették az otthonukat, és az utcán kell élniük. Bahar azonban a város szegénynegyedében talál kiadó lakást. Yusuf, a tulajdonos nem örül, hogy két zajos gyerek is a házba költözik, ezért a nyakukra küldi a fiát, Arifot, hogy szemmel tartsa őket. Közben Bahar a munkahelyén is bajba kerül a sok késés miatt.

2020.08.04., Kedd 15:55 - 2. rész

Şirin, a fiatal egyetemista lány nem tudja túltenni magát azon, hogy miatta meghalt egy férfi, aki nem más, mint Sarp, Bahar férje. Gyakran eljár a fotóüzletbe, hogy a kirakatba kirakott családi fotóját lerajzolja. Bahar az új albérletét sem tudja fizetni, ezért felajánlja, hogy takarít a bérházban, ám Arif nem egyezik bele. Ezért a hivatalba megy szociális segélyért, ahol szintén visszautasítják. Kétségbeesésében megdöbbentő lépésre szánja magát.

2020.08.05., Szerda 15:55 - 3. rész

A segély ügyintézője végül elintézi, hogy Bahar segélyt kapjon Nisan és Doruk után, ám újabb akadályba ütközik. Mielőtt megítélnék a segélyt, bizonyítania kell, hogy a családja nem támogatja. Bahar azonban már húsz éve nem látott senkit a családjából. Mivel szüksége van a pénzre, felkeresi az anyját és az új családját, hogy igazolják, nem kap támogatást. Haticét megdöbbenti a lánya megjelenése, aki rájön, hogy Sarp halálához az anyjának is köze van.

2020.08.06., Csütörtök 15:55 - 4. rész

Bahar mindent megtesz, hogy megőrizze Sarppal közös emlékeit. Arif megengedi, hogy Bahar a közös költséget takarítással fizesse ki. Şirint feldühíti a hír hogy a nővére felkereste az anyjukat. Bahar tanácstalan a szomszédok, Ceyda és Hikmet miatt, akik időről időre durván összevesznek. Hogy a gyerekeknek ne essen bántódása, azt találja ki, hogy minden, ami a szomszédban történik egy filmforgatás része, a szomszédok pedig csak színészek.

2020.08.07., Péntek 15:55 - 5. rész

Hatice rájön, hogy a kisebbik lánya, Şirin eltitkol valamit Sarp halálával kapcsolatban. Kiderül ugyanis, hogy Sarp közvetlenül a halála előtt felkereste Bahar anyját, hogy megpróbálja őket kibékíteni. Hatice most már biztos benne, hogy Şirin tudja, mi történt a hajón, és ezért viselkedik olyan furcsán. Bahart meglepi, hogy Arif mégsem olyan szívtelen, mint amilyennek mutatja. Ceyda, a szomszédban lakó nő azonban veszélyes játékba kezd.