Egy csodálatos asszony 1. évad, 6-10. rész tartalma

ˆhirdetés

Egy csodálatos asszony 1. évad, 6-10. rész tartalma

 

 

2020.08.10., Hétfő 15:55 - 6. rész

Bahar megpróbálja felidézni a múltat, azt az időszakot, amikor megismerkedett Sarppal, és a halála napját. Tudja, hogy Sarp nem balesetben halt meg, mert minden szemtanú más történetet mesélt el. Hikmet, a szomszéd nő szeretője megfenyegeti Bahart, hogy ha elhallgatja, hogy férfiak járnak fel Ceydához, akkor a gyerekei fizetnek meg érte.

2020.08.11., Kedd 15:55 - 7. rész

Hatice nem hiszi el Sirin magyarázatát a rajzaival kapcsolatban, ezért bemegy az egyetemre, hogy utánajárjon. Enver bácsi titokban meglátogatja Bahart és a gyerekeket, és arra kéri, hogy költözzenek hozzájuk, és legyenek végre egy család. Sirin egy újabb hazugsággal magyarázza meg a rajzait, és megesküszik, hogy soha nem mondja el az igazságot Sarp haláláról.

2020.08.12., Szerda 15:55 - 8. rész

Doruk megint összeverekedett Borával az óvodában, ezért a két gyereknek együtt kell játszania a játszótéren. Musa úr, Bora apja megígéri, hogy utánanéz a szociális segélynek. Ceyda halálra rémül, amikor Bahar meglátja a főbérlőt , amint felmegy hozzá. Attól fél, hogy Bahar elárulja majd Hikmetnek, ezért azt követeli Yusuftól, hogy rúgja ki a családot.

2020.08.13., Csütörtök 15:55 - 9. rész

Sirin hamarabb ér haza, és megdöbbenve látja, hogy Bahar és a gyerekek ott vannak. Dühében egy elképesztő történetet ad elő arról, hogy milyen volt Bahar apja, és miért halt meg. Ezt még tetézi azzal, hogy Sarpot gyermek-molesztálással vádolja meg. Enver úgy véli, Sirin túl messzire ment, de Hatice megvédi.

2020.08.14., Péntek 15:55 - 10. rész

Hatice bármire hajlandó, hogy Sirin ne essen újra depresszióba, ezért megfogadja, hogy Bahar és a gyerekei többet nem jöhetnek vendégségbe, és teljesen távol tartják őket maguktól, mintha nem is léteznének. Bahar meghatódik, amikor egy bojlert kapnak ajándékba, és azt hiszi, hogy Enver vette. Arif magára vonja Yusuf haragját, amikor Baharnak segít.