Elif - A szeretet útján 3. évad, 206-210. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 206-210. rész tartalma

 

 

2020.07.13., Hétfő 16:45 - 3. évad, 206. rész

Elif egy trükkel ráveszi Arzut, hogy megállítsa az autót. Mikor Arzu nem figyel oda, Elif kap az alkalmon, és tervéhez hűen elszalad a nő elől. Bár Arzu utána megy, Elif trükkösen elrejtőzik egy bokorban. Arzu, míg keresi őt, összefut az erdésszel, és elmondja neki, a kislányát keresi, azonban az erdész nem tud neki segíteni. Mikor a férfi visszatér a kunyhójába, ott találja Elifet, aki elmondja neki, a nő, aki kereste őt nem az anyja, hanem valójában elrablója. Arzu ekkor toppan be az erdész kunyhójába...

2020.07.14., Kedd 16:45 - 3. évad, 207. rész

Murat megtudja, hogy Ayla segítségével jutott hozzá a remek munkájához, ami éktelen haraggal tölti el őt, úgy dönt, hogy meglátogatja Latifot, és őt vonja kérdőre ezzel kapcsolatban, azonban amikor megérkezik apósához észreveszi, hogy egy idegen férfi fegyvert fog rá és az embereire. Bátran odaugrik, és egymaga elbán a két fegyveres támadóval, amivel lenyűgözi apósát, aki állást ajánl neki a saját cégében. Eközben Meleket nagyon megviseli lánya hiánya, így idegességében rosszul lesz, kórházba kell szállítani őt.

2020.07.15., Szerda 16:45 - 3. évad, 208. rész

Elif nagy nehezen kijut a szobából, ahova Arzu bezárta, pont, mikor Ümit arra sétál. A férfi elképesztően dühös lesz, mikor meglátja, Arzu ismét hazudott neki, és ő tartja fogva Elifet. Úgy dönt, függetlenül az Emirogluk iránti érzelmeitől, Elifnek az anyja mellett van a helye, ezért beülteti az autójába, hogy hazavigye. Arzu sírva könyörög neki, hogy ne tegye, végül tombolni is kezd. Ümit úgy dönt, meghallgatja, mit mond a felesége, aki egy hazugsággal áll elő: szerinte Melek meglökte őt, és ezért vetélt el Ümittel közös gyermekük.

2020.07.16., Csütörtök 16:45 - 3. évad, 209. rész

Melek csomagot kap melyet gyanútlanul ki is bont, azonban kellemetlen meglepetésben van része, mivel annak tartalma a kislánya haja. Az asszony nagyon szomorú lesz, mikor meglátja, hogy az emberrablók mit tettek, azonban eszébe jut, hogy pont előző este beszélt arról, mennyire hiányzik neki hogy lássa a lánya gyönyörű aranyszőke haját. Yusufnak is eszébe jut a beszélgetés, és elkezd gyanakodni, hogy esetleg poloska lehet a házukban.

2020.07.17., Péntek 16:45 - 3. évad, 210. rész

Leyla megtudja, hogy az Emirogluk rájöttek a poloskára. Attól tart, megtudják, hogy ő helyezte el. Murat elmondja a családjának, hogy Latif munkát ajánlott neki, de ő nem fogadta el. Emiatt összeveszik az apjával. Yusuf elmondja a tervét az Emiroglu családnak. Másnap reggel eljátsszák, hogy Melek öngyilkos akar lenni a szikláknál, ezért Arzu odamegy, de a többiek már ott várnak rá. Kihúzzák belőle, hogy ő rabolta el Elifet, viszont amikor rá akarják venni, hogy vigye el őket hozzá, azt hazudja Meleknek, hogy megölte a lányát.