Elif - A szeretet útján 3. évad, 211-215. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 211-215. rész tartalma

 

 

2020.07.20., Hétfő 16:45 - 3. évad, 211. rész

Yusuf Arzu után ered, Selimék pedig megvárják a rendőröket, hogy velük együtt menjenek a birtokra. Arzu lerázza Yusufot, és így hamarabb ér oda. Elif szökni próbál, de Arzu elkapja, és betuszkolja a kocsiba, majd elindul vele. Yusuf nem sokkal ezután ér a birtokra, és rájön, hogy mi történt. Felhívja Selimet, hogy elmondja, majd elindul, hogy elkapja Arzut. Arzu kocsija defektes lesz, és Elif ezt kihasználva kiugrik, majd az erdőbe szalad, nyomában Arzuval.

2020.07.21., Kedd 16:45 - 3. évad, 212. rész

Yusuf megtalálja és megmenti Elifet, így Arzu tudja, hogy vége van számára a játéknak, el kell tűnnie. Elmenekül az erdőbe a kommandósok elől, de pechére – vagy épp szerencséjére – elbotlik és egy időre eszméletét veszíti. Mikor magához tér egy segítőkész ismeretlen áll mellette, aki elkíséri a nőt az otthonába és ápolni kezdi. Arzu lefizeti a vendéglátóját, hogy maradhasson – bár a férfi neje nem nézi ezt jó szemmel -, és közben Leylát kéri, hogy menjen a házához, és vigyen neki pénzt.

2020.07.22., Szerda 16:45 - 3. évad, 213. rész

A rendőrök kihallgatják Elifet, majd figyelmeztetik Yusufot, hogy nagyon kell vigyázzanak a kislányra, mivel van esély rá, hogy Arzu bosszúból, vagy a tanúk eltűntetése miatt megtámadja a kislányt. Elifet folyamatos rémálmok gyötrik, ez, és a tény, hogy veszélyben van nem hagyja nyugodni Meleket – de nem ő az egyetlen, aki idegeskedik, volt férjét, Veyselt is komoly gondok nyomasztják: Erkut teljesen eladósodott, ezért behajtók keresik őt, nem tudja, meddig tud falazni főnökének.

2020.07.23., Csütörtök 16:45 - 3. évad, 214. rész

Elif elmondja, hogy valójában Arzu tartotta fogva ugyan, de egy másik nő rabolta el. Leyla értesül erről a tényről, és pánikba esik, de nagy megnyugvására Elif szinte semmire nem emlékszik, ami Sula nyomára vezethetné a családot. Arzu eközben menekülni próbál, leüti vendéglátóját Hasant, és a férfi autójával szökik tovább. A rendőrök a nyomába erednek, csatlakozik hozzájuk Yusuf is, és meg is találják az autót. Arzu kétségbe esésében egy szakadékba ugrat az autójával, és vélhetően életét veszíti.

2020.07.24., Péntek 16:45 - 3. évad, 215. rész

Muraték is megtudják a hírt, hogy Arzu meghalt, és ők is megdöbbennek. Yusuf és Selim megtalálják a mecsetet, és a környéken megkérdeznek egy asszonyt, hogy ismer-e egy fekete hajú nőt. Az asszony Sulét nevezi meg, és el is mondja, hol lakik. Sule meglátja őket, és megtudja, hogy őt keresik. Elmegy Leylához, de Leyla nem akarja, hogy az anyja meglássa Sulét, ezért javasolja, hogy ezt beszéljék meg máshol. Találkoznak Eliffel, aki a kertben játszott Incivel, de kigurult a labda. Sule még idejében elbújik, de Elif észreveszi Leylát.