Elif - A szeretet útján 3. évad, 226-230. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 226-230. rész tartalma

 

 

2020.08.10., Hétfő 14:50 - 3. évad, 226. rész

Selim feje nagyon megfájdul, és nem tudja sehogy sem csillapítani. Eldönti, hogy el kell mennie orvoshoz, mivel a tünetek folyton súlyosbodnak. Mivel a fájdalom nem múlik úgy dönt, lefekszik aludni, azonban Elif és Inci hangosan énekelni és hegedülni kezd. Selim először szépen kéri őket, hogy hagyják abba, de a lányok nem hallgatnak rá, ezért a férfi nagyon dühös lesz és hangosan ordítva csitítja őket. Szinte azonnal bűntudatot érez, amiért a lányokkal kiabált, és bocsánatot kér tőlük, majd nyugovóra tér. Sitare közben bár megnyugszik, hogy a volt főnöke békén hagyja őt, nagyon aggódik, hogy kiderül a varrodában mivel foglalkozott, és szégyent hoz Melekre.

2020.08.11., Kedd 14:50 - 3. évad, 227. rész

Nemin asszony meglátogatja régi barátját Fevziyét, és ha már ott van megkérdezi, hogy esetleg Melek elkészítene-e neki egy ruhát egy esküvőre nyáron. Leyla azt mondja, beszél Melekkel, hogy ez sikerülhessen, de hátsó szándékkal teszi, tervet eszel ki, hogy lejárassa Meleket és tolvajnak állítsa be őt. Eközben Selim elmegy a bankba, hogy adósságait valahogy rendezze, ahol észreveszi, hogy egy idős férfit megtámad két ember, ahogy kilép az intézetből. A támadók elveszik a férfi pénzzel teli táskáját...

2020.08.12., Szerda 14:50 - 3. évad, 228. rész

Nermin iszonyatos üvöltésbe kezd Melekkel, és bár Aliye és Zeynep is a nő védelmére kel Nermin nem nyugszik meg. Az összes ismerősét arról értesíti, hogy Melek meglopta, és nem telik sok időbe, hogy az egész környék gyanakodni kezd a nőre. Selim eközben megtudja, a férfi akin segített a híres Efeler vállalat tulajdonosa, a cég pedig most tervez elkezdeni foglalkozni a mezőgazdasággal. Mivel Selim nagyon tapasztalt ezen a területen, felajánlja a szolgálatait a cégnek, és meg is beszélnek egy állásinterjút.

2020.08.13., Csütörtök 14:50 - 3. évad, 229. rész

Selim elájul, és mentőt hívnak hozzá. Melek hallja, hogy a szomszédok arról pletykálnak, hogy ő lopta el Nermin pénzét. Sitare sírva rohan ki a varrodából, mert Bahriye és Feraye megalázzák őt a múltja miatt. Yusuf meglátja, és miután megtudja, mi történt, felajánlja neki, hogy dolgozzon nála a kávézóban. Ayla és Murat bevásárlásból tart hazafelé, de valaki figyeli őket. Később csöng Ayla telefonja, de senki sem szól bele. Selimet bent tartják a kórházban, és elvégeznek néhány vizsgálatot rajta, ezért lekési az állásinterjút. Az orvos megkéri, hogy másnap menjen vissza, amikor kész lesznek az eredmények. Selim úgy dönt, hogy erről nem mond semmit az otthoniaknak.

2020.08.14., Péntek 14:50 - 3. évad, 230. rész

Aylát ismét felhívja valaki, de nem szól a telefonba. Később üzenetet is kap tőle, kiderül, hogy ő a gyereke apja. Nermin elmondja Leylának és Fevziyének, hogy Yusuf pénzt adott neki. Nermin szerint azért, mert Melek tényleg ellopta a pénzt, és ezzel akarták jóvátenni. Másnap Leyla elmondja Meleknek, hogy Yusuf pénzt adott Nerminnek. Melek dühös lesz Yusufra, ugyanis most úgy tűnik, mintha ezzel bevallotta volna a lopást. Az orvos elmondja Selimnek, hogy gyógyíthatatlan agytumora van, és legfeljebb három hónapja maradt hátra.