Fiorella 52-56. rész tartalma

ˆhirdetés

Fiorella 52-56. rész tartalma

 

 

2020.08.03., Hétfő 21:00 - 52. rész

Ramon felhívja Fiorellát, és közli vele, mikor és hová vigye a váltságdíjat Andrés-ért. A lány nem tudja, mit tegyen, de fél értesíteni a rendőrséget. Végül a család segítségét kéri, amire Rebeca eleinte nem hajlandó, de ő is végül beleegyezik. Andres megdöbben a hír hallatán, hogy Fiorella ötmillió dollárt fog fizetni érte. A család Andrés kiszabadítására készül, Fiorella terve kockázatos, de mindannyian segítenek neki.

2020.08.04., Kedd 21:00 - 53. rész

Ramon nagyon biztos a dolgában, és Sandrát is magával viszi a találkozóra. A családtagok a megbeszélt téren várakoznak a pénzátadásra. Barbara Garaban-t is odarendeli, hogy ölje meg az örökösöket. Fiorella terve beválik, sikerül elfogni Ramónt, a rendőrség is jelen van az akciónál. Elmennek Andrés-ért, hogy kiszabadítsák, de a fiú ellenségesen viselkedik a boldog és elégedett Fiorellával.

2020.08.05., Szerda 21:00 - 54. rész

Barrios közli Andrés-szel, hogy szabadulását egyedül Fiorellának köszönheti, és legalább kérjen bocsánatot tőle, amit a fiú meg is tesz, és a szerelmesek boldogan összeölelkeznek. Sandra a rádióból értesül Ramon haláláról. Garabán a ház előtt várja Fiorellát, és azt hazudja neki, hogy ő rendőr, és vallomást kell tennie. A lány hajlandó is vele menni, de amikor megjelennek az igazi rendőrök, Garabán azonnal eltűnik. Fiorella rémülten ismeri fel, hogy valaki meg akarja ölni.

2020.08.06., Csütörtök 21:00 - 55. rész

Sandra igazán elbűvölően viselkedik Pichón-nal. Rebeca nagyon dühös Fiorellára, amiért az ő érdeme volt Andrés kiszabadítása. Caridad nagyon boldog, hogy a fia épségben megmenekült, de kényelmetlenül érinti a tény, hogy Fiorellának köszönheti a szabadságát. Andrés elmondja Fiorellának, hogy azért viselkedik vele olyan ellenségesen, mert az apjának volt a felesége, akit annyira gyűlölt. Paula belegyezik, hogy elmenjen Marióval csak azért, hogy Joaquin-t féltékennyé tegye.

2020.08.07., Péntek 21:00 - 56. rész

Andrés hazatérve összetalálkozik Fiorellával. Feszült beszélgetés alakul ki közöttük, mindketten égnek a szerelemtől. Andrés bejelenti, hogy egy időre elutazik, és ha visszatér, majd megkeresi a módját, hogyan maradjanak távol egymástól. Paula végigtáncolja az éjszakát Marióval, hogy Joaquin-t féltékennyé tegye, és becsípve, énekelve ér haza, ahol Roberta várja. Patricia későn ér haza a Barrios-szal való találkájáról, Diego alvást színlelve várja otthon.