Fiorella 57-61. rész tartalma

ˆhirdetés

Fiorella 57-61. rész tartalma

 

 

2020.08.10., Hétfő 21:00 - 57. rész

Fiorella úgy dönt, elutazik Andrés szülőfalujába. Chabuca nem örül a hírnek, de Barrios meggyőzi, hogy ez jó döntés, mert Fiorella élete veszélyben van. Andrés is elutazik, Sandoval kíséri ki a repülőtérre. Hot dogot vesznek egy árusnál, akinek a helyére Garaban lépett. Andrés szendvicsébe Garabán mérget tesz, de a fiú végül kicseréli a sajátját Sandoval-éra, mert soknak találja benne a mustárt. Sandoval a visszafelé úton rosszul lesz, elveszti az uralmát az autó felett.

2020.08.11., Kedd 21:00 - 58. rész

Megérkezik a kiadóba Sandoval halálának a híre, mindenki nagyon megdöbben. Andrés és Fiorella mit sem sejtve egymás mellett telefonálnak Limába. Barbara számon kéri Garabant az újabb ballépése miatt, mire Garaban megígéri, hogy most már biztosan sikerülni fog a gyilkosság. Fiorella a helyi templomban összetalálkozik Andrés-szel.

2020.08.12., Szerda 21:00 - 59. rész

Patricia bevallja Elvirának, hogy szerelmes Cesar-ba, aki azt tanácsolja neki, hogy ne csináljon ostobaságot, és törődjön inkább a gyermekeivel. Angela a régi időkről mesél Andrés-nek, aki végül bevallja neki, hogy már Fiorellába szerelmes. Fiorella kétségbeesésében vissza akar utazni Limába, de végül sikerül lebeszélni a menekülésről. Andrés a hotelbe siet, hogy beszéljen Fiorellával.

2020.08.13., Csütörtök 21:00 - 60. rész

A szálloda portása közli Andrés-szel, hogy ott nem lakik semmilyen Fiorella Morelli. Roberta azt mondja Paulának, hogy találkozni akar a barátjával még aznap este. Fiorella úgy dönt, mindenképpen visszautazik Limába, és megkéri Chabucát, foglaljanak neki jegyet másnapra. Chabuca véletlenül megtudja Caridad-tól, hogy Fiorella és Andrés ugyanabban a faluban vannak.

2020.08.14., Péntek 21:00 - 61. rész

Patricia érzi, hogy nagy nyomás nehezedik a gyermekeire a válás miatt, de nem tudja, mit tegyen. A családban teljes a riadalom, hogy Andrés és Fiorella talán együtt van a távoli faluban. A két üldözött örökös véletlenül össze is találkozik egy étteremben. Fiorella azonnal távozni akar, de Andrés nem hagyja, sőt megkéri a lány kezét. Roberta elmondja Paulának Rebecca tervét a fotókról, aki azonnal értesíti Patriciát a hallottakról.