Második esély 49-53. rész tartalma

ˆhirdetés

Második esély 49-53. rész tartalma

 

2020.07.27., Hétfő 22:00 - 49. rész

Paula és Marcia legújabb taktikája az, hogy Paula eljátssza, torkig van már nővére gaztetteivel, és néhány ártalmatlan húzásra felhívja Francisco figyelmét. Valeria és Francisco a hétvégére Mexikóba utaznak, hogy elvigyék Ramirót és gyerekeit Patriciához. Marcia a távollétüket arra használja, hogy eltávolítsa az útból Betót. Miközben a fiú kereket cserél az autóján, hátulról lelövi. Miguel vállalja, hogy némi pénzért cserébe felkutatja Pablo gyermekét. Talál is egy kifogástalan jelöltet a szerepre.

2020.07.28., Kedd 22:00 - 50. rész

Miguel fizet Aliciának, hogy azt állítsa, nevelt fia valójában Don Chema unokája, és elhiteti Pablóval, hogy megtalálta a gyermeket, akit Valeria szült. Amikor Belinda fülébe jut, hogy Betót meglőtték, a kórházba rohan, és bevallja Don Chemának, hogy szereti Betót, és a fiú a születendő gyermeke apja. Valeriát és Franciscót a Betoval történtek híre fogadja, amint hazaérnek. Javier kezdetben Marciára gyanakszik, de végül elhessegeti a gondolatot.

2020.07.29., Szerda 22:00 - 51. rész

Pablo nagyon boldog, hogy rátalált Andresre, mert őszinte, becsületes fiúnak tartja. Marcia, hogy minél ártatlanabbnak tűnjön, a rendőrségen feljelenti Valeriát és Franciscót. Azt állítja, ők béreltek fel valakit, hogy őt megölje, de a golyó Betót találta el. Pablo megígéri Ismaelnek, hogy DNS-vizsgálattal meggyőződik arról, hogy Andres valóban a fia.

2020.07.30., Csütörtök 22:00 - 52. rész

Jorge teljesen kiborul, amikor megtudja, hogy Nana az édesanyja. Valeria felháborodik azon, hogy Nana az apja szeretője volt, és hirtelen haragjában elkergeti a háztól. Belinda szeretné elérni, hogy Beto feleségül vegye, de Francisco nem hajlandó befolyásolni a fiát.

2020.07.31., Péntek 22:00 - 53. rész

Chema azzal fenyegetőzik, hogy amennyiben Beto nem akarja feleségül venni Belindát, nagyon megjárja. Daniela nem hajlandó kibékülni Belindával, miután kiderült, hogy barátnője csak be akarta hálózni a bátyját. Pablo azt tervezi, hogy elárulja Valeriának, hogy megtalálta az elveszettnek hitt gyereküket, és megpróbálja visszahódítani.