Második esély 54-58. rész tartalma

ˆhirdetés

Második esély 54-58. rész tartalma

 

2020.08.03., Hétfő 22:00 - 54. rész

Gabriela elmeséli Javiernek, hogy Mauro teherbe ejtette Danielát, hogy beházasodhasson egy gazdag családba. Daniela azt gyanítja, hogy Belinda zsarolja valamivel Alejandrót, de a fiú tagadja. Marcia feljelentése nyomán Valeriát letartóztatják, de Francisco gyorsan kihozatja a börtönből. Marcia arra kéri Chemát, hogy vásárolja vissza Zoraidától a gyűrűjét. Valeria felkeresi Nanát, és arra kéri, menjen vissza a házukba.

2020.08.04., Kedd 22:00 - 55. rész

Nana nem hajlandó visszaköltözni a birtokra, inkább dolgozik felszolgálóként egy étteremben. Chema megbízza Miguelt, hogy valami módon tegye tönkre a bort, amit Francisco termel. Váratlanul felbukkan Gerardo, aki mint kiderül, nem halt meg, amikor Ramiróra rátámadva beverte a fejét. Jorge félreérthetetlen helyzetben találja apját és Marciát. Rádöbben, hogy Marcia minden szava hazugság volt.

2020.08.05., Szerda 22:00 - 56. rész

Mivel Jorge félreérthetetlen helyzetben találja Marciát az apjával, tudatosul benne, hogy Marcia nem az, akinek mutatta magát. Jorge a szálloda előtti parkolóban az apja szeme láttára felvágja az ereit. Pablónak meggyőződése, hogy Andres a fia, és a közös jövőjüket tervezgeti. Belinda hiába kér bocsánatot Betotól, a fiú hallani sem akar róla.

2020.08.06., Csütörtök 22:00 - 57. rész

Lulu azt tanácsolja Valeriának, mondja el Pablónak, hogy Belinda a lánya, még mielőtt Belinda a saját apja szeretője lenne. Marcia felkeresi Amado atyát, és ártatlannak állítja be magát, aki észre sem vette, hogy szegény Jorge beleszeretett. Zoraida felkeresi Marciát a gyűrűje miatt, és a két nő összeverekszik. Valeria bevallja Pablónak, hogy Belinda a lányuk.

2020.08.07., Péntek 22:00 - 58. rész

Carlos is visszaköveteli a gyűrűt Chemától, de hiába. Noha Valeria megígértette Pablóval, hogy nem árulja el a titkot Belindának, Pablo úgy érzi, tennie kell valamit, hogy közelebb kerüljön a lányához. Dühét Alicián és Andresen tölti ki, mert azt hiszi, az ő ötletük volt, hogy elhitessék vele, ő a fiú apja.