Második esély 59-63. rész tartalma

ˆhirdetés

Második esély 59-63. rész tartalma

 

2020.08.10., Hétfő 22:00 - 59. rész

Don Chema úgy gondolja, érdemes lenne szövetségre lépni Pablóval, hogy Valeriát elválassza Franciscótól. Valeria döbbenten hallja, hogy Gerardo visszatért és újra zaklatja Lulut. Beto semmiképp se akarja elvenni Belindát, és Francisco úgy érzi, nem is érdemes rákényszerítenie. Daniela és Mauro együtt mennek el Dominguezékhez, és közlik, hogy összeházasodtak.

2020.08.11., Kedd 22:00 - 60. rész

Lányuk titkos házasságának híre rettentően felbosszantja Dominguezéket, de még jobban Alejandrót, aki úgy érzi, Mauro elárulta őt. Jorgét megdöbbenti apja nyájas modora, és úgy érzi, valami hátsó szándéka lehet. Nem érti, miért ajánlotta fel, hogy költözzön vissza a házba. Paula megpróbálja elnyerni Francisco bizalmát azzal, hogy egyre több rosszat mond a nővérére.

2020.08.12., Szerda 22:00 - 61. rész

Don Chema szeretné, ha Jorge visszaköltözne a házba. Valeriát megdöbbenti ez a hirtelen támadt, szokatlan engedékenység, és arra tippel, hogy apja készül valamire. Marcia meglátogatja Betót a kórházban, és a fiú egyre biztosabb abban, hogy semmi köze nem lehetett a sebesüléséhez. Miután Gerardo megbabrálta a féket, Valeria balesetet szenved. Marciát felkeresi egy nyomozó azzal, hogy lőportesztre bevinné a rendőrségre. Útközben felajánlja neki, hogy megúszhatja a gyilkossági kísérletet, amennyiben teljesíti a kívánságait.

2020.08.13., Csütörtök 22:00 - 62. rész

Jorge visszaköltözik a házba, Don Chema pedig szokatlanul kedves hozzá. Daniela munkát talál a szálloda éttermében. Meggyőződése, hogy Mauro mellett rátalált a boldogságra. Zoraida pénzt ajánl Maurónak, hogy hagyja békén a lányát. Pablo úgy dönt, hogy amennyiben Valeria nem mondja el az igazat Belindának, ő majd megteszi. Valeria kénytelen bevallani Belindának, hogy ő valójában az édesanyja.

2020.08.14., Péntek 22:00 - 63. rész

Lulu arra kéri Pablót, hogy ne zaklassa Valeriát tovább, inkább utazzon vissza Chicagóba, és hagyja, hogy boldog legyen Franciscóval. A felügyelő további ékszereket akar kizsarolni Marciától, aki elhatározza, hogy vesz néhány hamisítványt, és azt hazudja, hogy Gustavotól kapta őket. Belinda nagyon kiborul, amikor megtudja, hogy valójában Valeria és Pablo az igazi szülei.