Vészhelyzet Mexikóban 1-3. rész tartalma

ˆhirdetés

Vészhelyzet Mexikóban 1-3. rész tartalma

 

 

2020.08.12., Szerda 14:35 - 1. rész

A Szakorvosi Rendelőintézet kiváló orvosainak minden napra jut egy-egy komplikált eset. Nincs ez másképp most sem, amikor is egy buszbaleset sérültjeit kell ellátniuk, akik ráadásul mind gyerekek. Míg odakint a szülők és a sajtó türelmetlenül várják a tájékoztatást, Gonzalo és Regina életeket mentenek. Dr. Lara viszont nem vizsgálja meg körültekintően az egyik kisfiút, aminek tragikus következményei lesznek...

2020.08.13., Csütörtök 14:35 - 2. rész

A lövés következtében Dr. Lara olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy már nem tudták megmenteni az életét. Az intézet ügyvezetője, René Castillo a főnővérrel együtt kétes ügyleteket bonyolít, ám mégis ő maga támadja a leginkább Gonzalot, amiért nem tudta megmenteni Lara életét. Regina és Sergio nagyon boldogok együtt, ám a férfi szeretné, ha szerelme kevesebbet dolgozna. René megvan győződve arról, hogy ő lesz az új igazgató, csakhogy a tanácsülésén egész más döntés születik.

2020.08.14., Péntek 14:35 - 3. rész

Gonzalo szeretné, ha nem lenne közte és René között több feszültség. Susana egyre nehezebben viseli Luis munkamániáját. Regina és David újabb sürgős esetet látnak el. Ana nem ért egyet az új igazgató kinevezésével és ezt nem is rejti véka alá.