Mintaapák - augusztusban jönnek az új részek

ˆhirdetés
Mintaapák, TV2

Már augusztusban új részekkel tér vissza a Mintaapák

 

A TV2 Csoport napi sorozata, a Mintaapák augusztus 24-től vadonatúj részekkel és megújult szereplőgárdával érkezik a képernyőre. A négy apa története tovább folytatódik, a nézők pedig az eddiginél is fordulatosabb és még több izgalmat ígérő epizódokra számíthatnak.

 

Hetek óta gőzerővel forgat a Mintaapák stábja, aminek köszönhetően augusztus 24-től a Mészáros Béla, Kamarás Iván, Makranczi Zalán és Száraz Dénes főszereplésével készülő sorozatot hétköznap esténként újra láthatják a televíziónézők.

Jön az alfahímként viselkedő Géza (Kamarás Iván), aki nem talál kiutat a feleségével egyre jobban elmérgesedő viszályból.

Szabi (Makranczi Zalán), a hedonista sztárügyvéd, aki a folytatásban új kihívások elé néz szerelmi életében és felelős apaként.

A megözvegyült állatorvos, Tamás (Száraz Dénes), aki nem adja fel, hogy boldogságot és megnyugvást találjon önmaga és a lánya számára.

Valamint a két családja között „zsonglőrködő” Miki (Mészáros Béla), aki javíthatatlan, és ismét a bajt vonzza.

 

Az apák mellett továbbra is számos kiváló színésszel és fantasztikusan tehetséges gyerekszereplővel találkozhatnak a sorozat követői. Így például Stohl Andrással, Egri Mártával, Polyák Lillával, Botos Évával, Földes Eszterrel, Kuna Katával és Pataki Szilviával is. A három új apakarakter mellett csatlakozott a csapathoz Szávai Viktória is, aki Linda szerepében próbálja majd megfékezni a rosszcsont ovisokat.

Ám ez még nem minden, a folytatásban a készítők tovább fokozzák az izgalmakat: meglepetésekkel készülnek mind a történetet, mind a sorozatban felbukkanó szereplőket illetően.

 

A produkció vezető írója Kormos Anett, a rendezői csapatot pedig a folytatásban Bagota Béla, Bánovits Ottó, Dombrovszky Linda, Kovács Ádám, Ipacs Gergely, Miklauzic Bence és Politzer Péter alkotják. A sorozatot a TV2 Csoport megbízásából az IKO Műsorgyártó készíti.

 

Mintaapák augusztus 24-től minden hétköznap a Tények Plusz után a TV2-n!