Sorsok útvesztője 160-164. rész tartalma

ˆhirdetés

Sorsok útvesztője 160-164. rész tartalma

 

2020.08.24., Hétfő 14:20 - 160. rész

Bejza kétségbeesetten keresi a DVD-t, amin elmondja, hogy Bahart kicserélték Efsunra. A felvételt azonban Szultán találja meg. Hasret végleg lezárja a kapcsolatát Mehmet Emírrel. Ates szenved Bahar hiányától, akit Ismail próbál jobb belátásra bírni. Ilyas segít Sakinenek, hogy megkapja az albérleti pénzt, de ennek súlyos következményei vannak. Sakine egyébként is nagyon elkeseredett, mert a rendőr, akire szemet vetett, Güleser iránt érdeklődik.

2020.08.25., Kedd 14:15 - 161. rész

Bahar úgy érzi, nem készült még fel, hogy Atessel újrakezdje. Efsun unatkozik, ezért ráveszi Muget és Bahart, hogy menjenek be a városba jól érezni magukat. A három lány egy szórakozóhelyen köt ki, ahol Efsun szóváltásba keveredik egy férfival, majd nekiesik. Sakine azt hiszi, balszerencséje bűneinek következményei, ezért a sors kiengeszteléseként elhatározza, hogy mindent bevall Mehmet Emírnek Yusuf úrról.

2020.08.26., Szerda 14:15 - 162. rész

Sakine elmondja a többieknek, hogy elárulta Yusuf úr holttestének helyét, csak azt felejti el, hogy egy üzenetrögzítővel beszélt. Szultan, Efsun és Sakine a villába a mennek, hogy kiássák a testet. Ates és Bhar kibékülnek, a lány pedig újra dolgozni kezd az Atahan vállalatnál. Nadim úr figyelmezteti Atest, hogy Arda bezáratta a bazárt, így ott is szükség van a férfira.

2020.08.27., Csütörtök 14:15 - 163. rész

Efsun és Szultan a villába mennek, hogy megszerezzék az üzenetrögzítőt, ám Arda gyorsabb volt náluk. Mehmet Emír egyre több időt tölt a Gelinciken, ahol nagyon jól érzi magát. Mucella elmondja Gülesernek, hogy feleségül kérték, és azt javasolja, hogy fogadja el. Megkezdődik a bírósági tárgyalás Hulya gyámság alá kerülésével kapcsolatban.

2020.08.28., Péntek 14:15 - 164. rész

Ardát és Muget is meghallgatják anyjuk gyámság alá helyezésének ügyében. A lány Mehmet Emírt választja, a bátyja ezért bosszút esküszik. Értesíti a rendőrséget, hogy a villa területén egy holttest van elásva. Mucella és Szultan Salihoz fordul segítségért, hogy segítsen eltüntetni Yusuf urat. Hulya arra kéri Ardát, hogy ne forduljon a rendőrséghez, de látva fia dühét, a maga kezébe veszi az irányítást.