Fiorella 62-64. rész tartalma

ˆhirdetés

Fiorella 62-64. rész tartalma

 

 

2020.08.17., Hétfő 21:00 - 62. rész

Andrés azt kéri Fiorellától, hogy házasodjanak össze titokban a faluban, de Fiorella még mindig féltékeny Angelitára. Később azonban meggondolja magát, és mégis igent mond. Barbara a faluba küldi Garabánt, hogy ott ölje meg az örökösöket. Andrés és Fiorella repesnek a boldogságtól a közelgő házasság miatt.

2020.08.18., Kedd 21:00 - 63. rész

Paulát elkeseríti a tudat, hogy anyja elfogadta Mariót vőjének. Amparito mindent előkészít Andrés és Fiorella esküvőjéhez. Chabuca elmondja Caridad-nak, hogy a fiatalok ugyanabban a faluban vannak, amin az asszony nagyon meglepődik. Garabán is megérkezik a kis faluba, hogy végrehajtsa a merényletet. Barrios és Christian is a fiatalok után mennek.. Fiorella és Andrés összeházasodnak.

2020.08.19., Szerda 21:00 - 64. rész

Fiorella és Andrés megtartják a polgári esküvőt, de Antonio atya nem érkezik meg. Garabán mindenhol keresi a fiatalokat, de nem talál rájuk. A kiadóban gyorsan terjed a hír, hogy Paula férjhez megy Marióhoz, és a lány nem tudja, mit tegyen. Mikor Andrés és Fiorella visszaérnek a szállodába, és meglátják az ott várakozó Rebecát, valamint a rendőrséget, úgy döntenek, elmenekülnek, hogy kiélvezhessék a mézesheteket.