Második esély 64-66. rész tartalma

ˆhirdetés

Második esély 64-66. rész tartalma

 

2020.08.17., Hétfő 22:00 - 64. rész

Gabriela próbálja megértetni Carlos-szal, hogy Daniela nagyon szenved, amiért a családja nem fogadja el Maurót. Marcia arra gondol, hogy a felügyelővel kellene eltetetnie láb alól azokat, akik az útjában állnak. Jorge észreveszi Belindán, hogy drogozott, és elárulja Valeriának, aki felelősségre vonja Belindát. Veszekedésük közben a kába Belinda legurul a lépcsőn. A kórházban az orvosok közlik, hogy elveszítette a gyereket.

2020.08.18., Kedd 22:00 - 65. rész

A Contreras birtokon alig várják, hogy elkészüljön a bor, hiszen az abból származó bevétel kisegíti őket szorult helyzetükből. Belinda közli Franciscóval, hogy mindent elkövet majd azért, hogy Valeriával kötendő házasságából ne legyen semmi. Alejandro nem bírja tovább a titkolózást, és bevallja apjának, hogy ő valójában meleg. Maga is meglepődik, hogy Carlos milyen higgadtam fogadja a hírt.

2020.08.19., Szerda 22:00 - 66. rész

Don Carlos felkeresi Maurót a munkahelyén, hogy elmondja neki, mindent tud a kettős játékról, amit játszik. Figyelmezteti a fiút, hogy mindenről beszámol Danielának. Valeria nehezen boldogul Belindával, aki láthatóan nem képes szeretni őt. Belinda mindenáron meg szeretné akadályozni anyja és Francisco esküvőjét, és arra kéri Valeriát, utazzanak el valahová kettesben.