Éjjel-nappal Budapest 1835-1838. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1835-1838. rész tartalma

 

 

2020.08.17., Hétfő 21:30 - 1835. rész

Lali és Virág, a múlt heti balhé után, még mindig nem békültek ki igazán. Ráadásul Evelin beleáll Lali cukkolásába, és direkt csajos napra hívja Virágot, aminek az első állomás a T.É.R,. ahol szándékosan összeereszti Virágot és Philipet. A féltékeny Lali, követve Virágot, és meglátva a flörtölést a srácnak támad és megüti.

A szabadságra küldése és a Klubból való kitiltása miatt Bori annyira ki van borulva, hogy lemondóan már el akarja ismerni, hogy Bécy legyőzte őt. Még Roland sem tudja kihúzni őt ebből a gödörből. Csak, amikor Karola győzködi, hogy harcoljon, akkor lesz képes Bori arra, hogy összeszedje magát. Bécy valójában beismeri Borinak, hogy ő áll minden mögött, de Bori annyira maga alatt van, hogy nem is tudatosul benne, hogy most szerzett bizonyítékot, amit a korábban elhelyezett poloska felvesz. Roland viszont, aki a telefonján futó lehallgató programmal Bécy minden szavát hallotta, próbálja meggyőzni Farkast, hogy hallgassa meg azonban nem akarja meghallgatni a bizonyítékot, amit Roland ajánl neki, így Roland kénytelen drámaibb eszközökhöz nyúlni.

Milán reggel elhatározza, hogy leveszi a munka terhének nagy részét a barátnője válláról, ugyanis nem csak a Hostellel kapcsolatos munkákat kell elintézni, de még a mikró is tönkrement. Birdyvel együtt Milán nekiáll elvégezni a feladatokat, és elindul beszerezni egy új mikrót. Ám Birdy miatt teljesen másképp alakul minden, és amikor este Bella hazaér a munkából, nincs kitakarítva, nem szereztek be egy új mikrót sem és ráadásul Birdy még egy hörcsögöt is hozott a hajóra. Emiatt Bella szörnyen kiakad Milánra. Milán dühösen beolvas Birdynek, hogy hagyjon fel azzal, hogy folyamatosan káoszt okoz.

2020.08.18., Kedd 21:30 - 1836. rész

Reggel Joe roppant feszült, mert Ginger egyfolytában üzenetekkel bombázza, ezért akaratlanul is a kelleténél keményebben szól rá Barbira. Gábor négyszemközt beszél a frusztrált Joe-val, aki elmondja neki, hogy attól tart, hogy Ginger nyomulása most már komolyan veszélyezteti a kapcsolatát. Később Joe bocsánatot kér Barbitól, és elhatározzák, hogy a kibékülésüket egy közösen eltöltött nappal ünneplik meg. Jól is érzik magukat egymás társaságában, míg este Joe bele nem botlik Gingerbe.

Miután Mátét és Szofit nem sok választja el attól, hogy ismét lefeküdjenek egymással, Szofi betegnek tetteti magát, és otthon begubózik a szobájába. Tamara előtt azonban lelepleződik, aki ezek után kifejti neki, hogy nem bújhat mindörökre el csak azért, mert félrelépett Mátéval az esküvője előtt. Szofi számára azonban egyértelmű, hogy nem csupán egy jelentéktelen félrelépésről volt szó, és ezért elhatározza, hogy szakít Krisztiánnal. Amikor elmegy a férfihoz, kiderül, hogy annak éppen születésnapja van, és Szofi pont Krisztián meglepetéspartijára toppant be.

Bella megsajnálja Birdyt, amikor az a beteg hörcsöge miatt aggódik. Még pénzt is ad neki arra, hogy elvigye az állatorvoshoz. Amikor aztán Birdy felbukkan a munkahelyén, a boltban, és ismét pénzt kér tőle, hogy a hörcsögnek bio élelmiszert tudjon vásárolni, Bella besokall és tudomására hozza, hogy az olcsóbb termékek is tökéletesen megfelelnek a hörcsög számára. Otthon Bella rájön, hogy Birdy lopott. Mérgesen számol be Milánnak az esetről, aki Bella mellé áll, és dühében kidobja Birdyt a hajóról.

2020.08.19., Szerda 21:30 - 1837. rész

Máténak tulajdonképpen magán kívül kellene lennie a boldogságtól, mert Teklával hamarosan újra megpróbálkoznak a gyerekprojekttel, de képtelen megszabadulni a feszültségtől, mivel fél, hogy Krisztián megtudja, hogy lefeküdt Szofival, és elmondja Teklának. Közben Tekla előtt próbál semmit sem mutatni, ami nem igazán sikerül neki. Este megint meglátogatja Krisztián, aki tőle akarja hallani, mi történt köztük Szofival.

A házban jókedv uralkodik, és mindenki lázasan készülődik a másnapi közös piknikre. Egyedül Franci nem lelkesedik az ötletért, akiből Bence kihúzza, hogy fáradt és egyedül érzi magát a problémáival. Bence próbál támaszt nyújtani neki és elmondja, hogy az ő élete sem egyszerű, de próbál pozitív lenni. Később Borival, Karolával és Rolanddal úgy gondolják, felvidítják Francit. Titokban új logóval látják el a büfékocsit, hogy a lány érezze, nincs egyedül. Franci nagyon meghatódik.

Joe reggel megismerkedik a legdögösebb motoros csajjal, akit valaha látott. Barna és a motoros haverjai figyelmeztetik, hogy eddig még senki nem érhetett célba Jázminnál. Fogadást kötnek. Ha sikerül becserkésznie a lányt, akkor egy hónapig ingyen ihat Barna kocsmájában. Ha nem, akkor a mai bulin twerkelnie és vetkőznie kell. Joe állja a fogadást, és először úgy néz ki, hogy be tudja fűzni a lányt. De aztán mégis lepattintja, csak hogy láthassa a műsorát.

2020.08.20., Csütörtök

2020.08.21., Péntek 21:30 - 1838. rész

Farkas reggel kész helyzet elé állítja Bécyt: kivásárolja Bécyt az üzletből, vagy ha erre Bécy nem hajlandó, akkor közli a rendőrséggel, hogy Bécy a saját klubjába tört be. Bécy nem akar több botrányt, így kénytelen búcsút mondani a klubnak és az éjszakai életnek. Letörten beállít Mirjamhoz, de Rebeka és Mirjam előtt is titkolja, hogy már nem főnök sehol. Miután Mirjam összeveszett a lányával a takarításon, Bécy felajánlja, hogy amíg Mirjam távol van, szívesen leszervez neki egy takarító szolgálatot. Miközben Mirjam a városban ügyintéz, összefut Borival, és megtudja tőle, hogy mi történt Bécyvel. Ezalatt Bécy kiakad, mert még egy takarító szolgálatot sem képes leszervezni, de végül úgy dönt, hogy saját kezűleg fog neki a takarításnak.

Franci a Bencével történt csókról álmodozik, amikor a fiú kirobbantja az ágyból, hogy induljanak közösen vásárolni. Vicces délelőttöt töltenek együtt, Bori pedig megjegyzi, hogy olyan aranyos párocska lennének, amit Franci zavartan hárít. Amikor Franci és Bence később a büfés kocsiban dolgoznak, Franci nem tud úgy viszonyulni Bencéhez, ahogy máskor szokott, hanem gátlásosabb vele szemben. Amikor munka utána hazatérnek, Bori megjegyzi, hogy milyen aranyosan viselkednek egymással.

Bella nemtetszéssel figyeli, ahogy Birdy beveti a csáberejét a férfiaknál, hogy munkát spóroljon meg magának. Szerinte ez egy ostoba módszer és még azt is kénytelen végignézni, ahogy Milán és Karesz is bedől neki. Erre Bella kiosztja Birdyt, hogy neki ez a viselkedés nem jön be és legyen önállóbb. Amikor viszont maga Bella is segítségre szorul, büszkén visszautasítja Birdy javaslatát, hogy forduljon segítségért a férfi szállóvendégekhez. Bella próbálja egyedül megoldani az ügyet, de néhány sikertelen próbálkozás után hirtelen úgy dönt, hogy ő is bedobja magát úgy, ahogy Birdy szokta.