Barátok közt 10005-10010. rész tartalma

ˆhirdetés

Barátok közt 10005-10010. rész tartalma

 

 

2020.08.17., Hétfő 17:05 és 22:20 - 10005-10006

Aliz kénytelen bevinni Lilit a munkába, a nyugtalankodó kisbaba pedig az őrületbe kergeti Zsoltot, aki Aliz fejéhez vágja, miért nem választja inkább a Lilivel való játékot a munka helyett, hiszen az kvázi kikapcsolódás lehet a könyveléshez képest. Aliz erre felszólítja Zsoltot, hogy ha ennyire magabiztos, töltsön el Lili felügyeletével huszonnégy órát. Simon abban bízik, hogy nemsokára sikerül kijuttatnia Vandát Marcihoz Kínába. Amikor Vandával is megosztja, hogy nem tett le a reményről, Vanda az árulása miatt érzett bűntudata miatt rosszul reagál. Vincét aggasztani kezdi, hogy Szonja úgy tesz, mintha egyedül is képes lenne megbirkózni a Gergő tragikus balesete miatt érzett aggodalmával, ezért megpróbálja rávenni Szonját, hogy a munkába menekülés helyett inkább engedje, hogy Vince egy kicsit gondoskodjon róla.

2020.08.18., Kedd 17:05 és 22:20 - 10007-10008

Szonja és Gergő mostohaapja, Árpád szeretne Gergő mellett lenni, és visszatérni a gyerekei életébe, azt állítva, hogy megváltozott, de Szonját nem hatja meg Árpád megtérése. Hogy Vince értse, Szonja elmeséli, hogy mi mindent kellett Gergővel elszenvedniük gyerekkorukban Árpádtól. Miután Zsolt és Oszkár nem tudták elaltatni Lilit, Oszkár ötletére kocsikázni viszik a kislányt, mert Oszkárnak kiskorában ez mindig segített elaludni. Eközben Zsolt kifejezi sajnálatát, amiért nem volt jelen Oszkár gyerekkorában. Simon a hotel előtt várja Maróthyt, aki Simon lendületes bemutatkozásából azt hiszi, hogy a fiú revansot jött venni Vanda miatt, és menten mentegetőzni kezd, amiből Simon számára kiderül, hogy Vanda lefeküdt Maróthyval. Simon elgyepálja Maróthyt.

2020.08.19., Szerda 17:05 és 22:20 - 10009-10010

Simon ideges a Vanda ügy miatt, dolgozni sem tud, ezért inkább elmegy a cuccaiért Vandához. Vanda hiába menti magát, vitájuk veszekedésbe fullad. Simon azzal vág vissza Vandának, hogy elment egy prostival, csak hogy Vandának fájjon. Tünde nem tudja, hogy mivel foglalja el magát, ha nem gondoskodással. Attilának ötlete támad, talán jöjjön vele biciklizni. Tünde nyitott a meghívásra, de nem tud bringázni. Attila ezért felajánlja neki, hogy megtanítja. Tünde bizonytalanul, de belemegy a dologba. Adél magát hibáztatja Gergő balesete miatt. Szonja nehezen viseli, hogy Adél csak nyavalyog Gergő ágya mellett, és a kelleténél kissé keményebben adja ezt Adél tudtára, aki vérig sértődik.