Elif - A szeretet útján 3. évad, 231-235. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 231-235. rész tartalma

 

 

2020.08.17., Hétfő 14:45 - 3. évad, 231. rész

Veysel a boltba menet épp azon gondolkodik, hogy munkát kéne keresnie, amikor elüti egy motoros, de nem esik nagy baja. A motoros férfi Ceyhunként mutatkozik be neki, és elmondja, hogy most költözött a környékre. Végül a névjegykártyáját is odaadja Veyselnek. Sitare elmondja Meleknek, hogy Yusuf tényleg csak jót akart, mert ő bármit megtenne Melekért. Melek ezen elgondolkodik. Később hazafelé menet Yusuf megállítja, és bocsánatot kér tőle. Átad neki egy könyvet, amiben egy fehér rózsa van.

2020.08.18., Kedd 14:45 - 3. évad, 232. rész

Selim nagyon nehezen tudja elfogadni a tényt, hogy haldoklik, és még nehezebben tudja rávenni magát, hogy elmondja a családjának. A leginkább attól fél, hogy Elifet és Incit nem lesz, aki eltartsa majd, ha ő már nem lesz. Eközben Sitarét is nyomasztja a tény, hogy Yusuf nem vallja be Meleknek az érzéseit, és végül meggyőzi a férfit, hogy mondja el Meleknek, szerelmes belé, azonban Melek nem úgy reagál, mint azt Yusuf várta volna.

2020.08.19., Szerda 14:45 - 3. évad, 233. rész

Selim hatalmas lehetőséget kap, mikor Müsfük úr miatt Fikret állást ajánl neki a cégnél, azonban nem jelenik meg az interjún. Fikret nem tudja, hogy mi az oka ennek, Müsfük azonban aggódni kezd, és meglátogatja a családot, akik nem is tudják, hogy Selim nem jelent meg, ahogy a betegségéről sincs tudomásuk. Eközben Kaan aljas trükkökkel másnak adja ki magát, hogy így kerüljön közelebb Veyselhez.

2020.08.20., Csütörtök 14:35 - 3. évad, 234. rész

Leyla rájön, hogy esélye sincsen Yusufnál, legalábbis, ha a játékszabályok szerint játszik, ezért újabb fondorlatos tervet eszel ki: unokatestvérét, Yahyát bízza meg azzal, hogy Meleket elcsábítsa. Eközben Selim piknikezni viszi a lányokat, azonban rosszul lesz, és elájul. Próbálja titkolni a gyerekek előtt, hogy mitől veszítette el az eszméletét, azonban Elif meghallja amint egy orvossal beszélget, és rájön, hogy bácsikája gyógyíthatatlan beteg.

2020.08.21., Péntek 14:45 - 3. évad, 235. rész

Leyla és Yahya tervet sző Melek ellen. Zeynep egész reggel hányingerrel küszködik. Aliye hiányolja Yusufot, és megkéri Sitarét, kérdezze meg, hogy miért nem megy haza? Yusuf elmondja Meleknek, azért nem megy vissza a házba, mert látja, hogy Melek menekül előle. Leyla azt hazudja Meleknek, hogy az unokatestvérének van egy butikja Koaceliben, de varrodát is szeretne nyitni, és Leyla Meleket ajánlotta, hogy legyen a varroda vezetője.