A hegyi doktor újra rendel 12. évad, 13-14. rész tartalma

ˆhirdetés

A hegyi doktor újra rendel 12. évad, 13-14. rész tartalma

 

 

2020.08.18., Kedd 19:40

12. évad, 13. rész

171. epizód

Farkasok ideje - 1. rész

Martin Grubernek el kell mondania egy betegének, Mario Angerernek, hogy ha nem találnak megfelelő donort akkor nincs esélye a túlélésre. Mario feleségével, Charlottéval és lányukkal Selmával él ám a férfi betegsége megnehezíti a család életét.

Hamarosan kiderül, hogy Charlotte-nak viszonya van a helyi nemzeti park vezetőkével Philippel, akinek a férjével egyébként sincs jó viszonya. Egy veszekedés során mind a ketten súlyosan megsérülnek és a vérvizsgálat során kiderül, hogy Mario és Philipp testvérek, ezért megfelelne donornak is.

Eközben Hans továbbra is szorgalmazza a gazdaság eladását, ám ez komoly viszályt szül közte és Lily között.

 

2020.08.18., Kedd 20:35

12. évad, 14. rész

172. epizód

Farkasok ideje - 2. rész

Mario Angerernek súlyos betegsége van, életét csak egy új donor mentheti meg. Martin felfedezi, hogy a férfi, és a feleségével viszonyt folytató Philipp között vérrokonság van ezért megfelelne donornak, ám a két férfi hajthatatlan hiszen régóta harcolnak egymással. Egy baleset során azonban közel kerülnek egymáshoz ezért mind a ketten hajlandóak megbocsájtani a másiknak.

Lily elköltözik otthonról amikor Hans közli, hogy már van is két vásárló a gazdaságra, ezután Ludwig óriási titkot oszt meg Martinnal, édesapjáról.