Fogd a kezem 2. évad, 1-5. rész tartalma

ˆhirdetés

Fogd a kezem 2. évad, 1-5. rész tartalma

 

 

2020.09.21., Hétfő 18:45 - 2. évad, 1. rész

Miután Azra meglövi Sumrut börtönbe kerül, onnan pedig csak Mert temetésére engedik ki. Cenknek hatalmas bűntudata van a kisfiú halála miatt. Sumru kórházban van, és a Celen családot hibáztatja mindenért. Hulya tartja benne a lelket, és próbálja nyugtatni. Feride asszony felkeresi Sumrut, ahol a nő egyértelművé teszi, hogy mindent megtesz azért, hogy Azra a rácsok mögött maradjon. A tárgyaláson viszont visszavonja a vallomását... Azrát felmentik. Sumru azonban soha nem tesz semmit önzetlenül...

2020.09.22., Kedd 18:45 - 2. évad, 2. rész

Cenk a börtön előtt várja Azrát, ám a viszontlátás korántsem boldog. A férfi elhagyja Azrát, ám a valódi okot nem árulja el. Feride asszony dühe határtalan, és utasítja Cenket, hogy hozza haza a feleségét. Azra közben menekül az élete elől, és a buszpályaudvaron megismerkedik Damlával, aki éppen hazatart, Muglába. Azra pedig vele tart....

2020.09.23., Szerda 18:45 - 2. évad, 3. rész

Miután nem találják Azrát, Cenk úgy dönt, hogy ő is elköltözik a házból. Azra egy házban húzza meg magát, ahová a tulajdonosok, Damla és az apja fogadják be. A lány itt vigaszt talál, és marad. Sumrut kiengedik a kórházból, Hulya segít neki mindenben. Eltelik egy év... Serap nem bírja tovább elviselni a kialakult helyzetet, és úgy dönt, felszámolja Azra szobáját és emlékét.

2020.09.24., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 4. rész

Cenk nem adja fel, hogy egy nap megtalálja Azrát. Pedig Feride asszony többet tud, mint azt az unokája gondolná. Azra nagyon jól érzi magát Baris otthonában. Baris és az üzlettársa egy társasági eseményre hivatalosak, ahová Azra is elkíséri őket. Ott pedig egy régi ismerőssel találkozik. Hulya és Sumru sikeres vállalkozásba fognak együtt.

2020.09.25., Péntek 18:45 - 2. évad, 5. rész

Azrának váratlan látogatója Édes néni, aki szeretné, ha a lány hazamenne. Azra azonban képtelen erre, így az idős asszony elájul. Bár a kórházban magához tér, de nem emlékszik az elmúlt egy évre. Az orvos pedig arra kéri a családot, hogy kíméljék a stressztől... Damla elmegy otthonról, hogy Isztambulban tanuljon, annak ellenére, hogy tudja, apja nem ért egyet a döntésével.