Sorsok útvesztője 180-184. rész tartalma

ˆhirdetés

Sorsok útvesztője 180-184. rész tartalma

 

2020.09.21., Hétfő 14:20 - 180. rész

Arda a nyaralóba viszi Bahart, hogy pihenjen. Hasret utána megy, és elmondja Baharnak, ő kérte Atest, hogy még ne szóljon a gyerekről. Efsunt megverik a szobatársai, de lány azt hazudja az őröknek, hogy elcsúszott. Mivel nem hisznek neki magánzárkába kerül, ráadásul Efsun úgy hiszi Bahar áll a verés mögött, pedig egy másik családtag keze van a dologban. Bahar belátja, hogy Ates nem hibás, ezért felkeresi a férfit. Hasret úgy dönt, hogy elfogadja apja örökségét, amiből házat tud venni, ahol családként élhetnének. Fulya megtudja Hasret terveit, így lépnie kell, ha nem akarja a férjét elveszíteni.

2020.09.22., Kedd 14:20 - 181. rész

Bahar megbocsát Atesnek, és Duruk iránt érdeklődik. Hulya meggyőzi Fulyat, hogy rá kell vennie Bahart, hogy költözzön a villába, így Mehmet Emír sem fog Hasrethez járni. Fulya ezért találkozót kér Bahartól, ám a lányt útközben megtámadják. A támadás mögött Szultan áll. Arda nem adja fel, továbbra is kitartóan próbálja meghódítani Zeynepet. Szultan új ügyvédet fogad, aki segít kihozni Efsunt a börtönből. A lány a tárgyalásig szabadlábon maradhat.

2020.09.23., Szerda 14:20 - 182. rész

Miután Szultan és Salih kihozza Efsunt a börtönből, hazaviszik, ahol már a szomszédok is várják. Bár mindenki nagyon kedves a lánnyal, Efsun mégsem tud másra gondolni, minthogy hogyan álljon bosszút Baharon. Szultan sejti, hogy mire készül, és mindenáron meg akarja akadályozni. Doruk Atesnél alszik, ahova Arzu viszi el. Bahar hármójukat látva nagyon kívülállónak érti magát, ezért egy kifogást talál és elhagyja a házat. Mehmet Emír és Hasret továbbra is nagyon elkeseredett, hogy Bahar nem is próbál közeledni feléjük. A lány Sureyyanal húzza meg magát, ám Efsun késsel a kezében követi.

2020.09.24., Csütörtök 14:15 - 183. rész

Efsun felkeresi Bahart, hogy bosszút álljon rajta. A lány azonban nem akar szóba állni vele, így dulakodni kezdenek. Efsun kigúnyolja, hogy élhetetlen, örök vesztes, ezért amikor Mehmet Emír felajánlja, hogy költözzön a villába, Bahar elfogadja. Hasret sejti, hogy valami nincs rendben a lánnyal, és aggódik. Szultan fél, hogy Efsun valami végzetes dolgot fog tenni, ezért Mercinbe akar utazni. Ám Efsunnak jobb ötlete támad... Ates eközben a fiával van elfoglalva, Arzuban pedig feltámad a régi érzés a férfi iránt.

2020.09.25., Péntek 14:15 - 184. rész

Efsun és Szultan megpróbál pénzhez jutni, de mivel senki nem dolgozik a családból, Beyzát zsarolják meg, aki segít is nekik. Bahar próbál beilleszkedni a villába és a családban, amiben sokat segít neki Fulya, igaz nem teljesen önzetlenül. Hasret egyre kétségbeesetten nézi, hogy a nő hogyan hálózza be Bahart. Arda bulizni hívja Zeynepet, aki nehezen hiszi el, hogy a fiú valóban érdeklődik iránta.