Egy csodálatos asszony 1. évad, 34-38. rész tartalma

ˆhirdetés

Egy csodálatos asszony 1. évad, 34-38. rész tartalma

 

 

2020.09.21., Hétfő 15:55 - 34. rész

Arif megdöbben, amikor megtudja, hogy Bahar el akar költözni a betegsége miatt. Még azt is felajánlja, hogy a kezelés alatt a gondját viseli. Bersan és Ceyda kétségbe vannak esve, nem tudják, hogy fognak megélni, ha nem találnak maguknak férjet. Jale figyelmezteti Bahart, hogy Sirin az őrületbe fogja kergetni. Enver meghívja vacsorára Arifot, ami miatt Sirin bepánikol.

2020.09.22., Kedd 15:55 - 35. rész

Doruk elszomorodik, amikor meglátja a szobájukat, ami teli van kacattal. Şirin mindent elkövet, hogy az anyja minden hazugságát elhiggye, ha már az apja semmibe veszi. Sarp magához tér egy luxusházban. Jale felhívja Bahar barátnőjét, Yelizt, és arra kéri, hogy jöjjön be hozzá a kórházba beszélni Bahar állapotáról. Arif elmondja Yeliznek, hogy Şirin álnéven ki akart venni egy lakást.

2020.09.23., Szerda 15:55 - 36. rész

Bahar megfogadja Yeliz tanácsát, és leellenőrzi Sarp telefonjában az üzenetek időpontját, amit az ismeretlen nővel váltott. Megdöbben, amikor meglátja a dátumot, és azt hiszi, hogy Sarp nem halt meg. Azonnal felhívja Yelizt, aki a telefonszámot meglátva rájön, hogy ki az ismeretlen nő, aki Bahart zaklatja. Şirin körül szorul a hurok.

2020.09.24., Csütörtök 15:55 - 37. rész

Yeliz nem tudja elmondani Baharnak, hogy mire jött rá. Ugyanis ígéretet tett Jalénak, hogy nem hagyja Bahart elköltözni a családjától a saját érdekében. Bersan és Ceyda összevesznek Arif miatt, akiről mindketten úgy vélik, hogy szerelmes Baharba. Nissan és Doruk nagyon rosszul érzik magukat Haticénél, és szeretnének visszaköltözni Arif házába. Bahar elájul a konyhában.

2020.09.25., Péntek 15:55 - 38. rész

Şirin meggyőzi az anyját arról, hogy Bahar mindent szándékosan csinál, és valami aljas dologra készül ellenük. Yeliz megvárja az utcában Şirint, és számonkéri. Şirin azonban nem ijed meg, és újabb hazugsággal áll elő. Bahar bajba kerül a munkahelyén, de a kolléganői kisegítik. Musa úgy dönt, hogy megváltozik, hátha Jale újra beleszeret.