Fiorella 85-89. rész tartalma

ˆhirdetés

Fiorella 85-89. rész tartalma

 

 

2020.09.21., Hétfő 21:00 - 85. rész

Fiorella azonnal megrohamozza a hazatérő Andrés-t a kérdéseivel, de nem tudnak beszélni, mert Caridad közbeavatkozik, ezért megegyeznek, hogy éjjel találkoznak a télikertben. Az egész Mejía-Guzmán család részt vesz Tapia doktor temetésén. Gaspar azt tanácsolja Pichón-nak, hogy bocsásson meg Sandrának. Fiorella és Andrés találkoznak a télikertben, kérdőre vonja a férfit a róla és Rebeca Montenegro-ról készült felvétel miatt, valamint bevallja, mik a tervei Christian-nal.

2020.09.22., Kedd 21:00 - 86. rész

Barrios azt tanácsolja Rebecának, hogy legyen óvatos, mert akár ő is lehet a gyilkos következő áldozata. Andrés beszélni szeretne Fiorellával, de a lány tiltakozik ez ellen. Andrés nem engedi, hogy Fiorella hozzámenjen Cristian-hoz, mert már az ő felesége. Diego rejtélyes módon megsérül, őt hiszik a bérgyilkos következő áldozatának.

2020.09.23., Szerda 21:00 - 87. rész

Rebeca és Caridad megpróbálják kideríteni, mi van Andrés és Fiorella között. Paula Quino-val mulat egy discóban, mialatt Mario otthon várja. Quino az este végén felviszi a lányt egy olcsó hotelbe. Andrés megbeszéli Fiorellával telefonon, hogy este várja a télikertben, de a beszélgetést Garabán kihallgatja majd követi is őket...

2020.09.24., Csütörtök 21:00 - 88. rész

Andrés nem tudja, hogyan mentse ki Fiorellát a tűzből. Szerencsére Christian a segítségére siet, és együtt kimenekítik az ájult lányt. Andrés azonnal gyanakodni kezd, hogy miért járt éppen arra Christian, de az nem felel semmit, csak hívja a tűzoltókat. Paula Norma vállán sírja ki a bánatát. Andrés kétségek között vívódik, hogy kit válasszon: az anyját vagy Fiorellát és a születendő kisbabát.

2020.09.25., Péntek 21:00 - 89. rész

Caridad és Rebeca bizonyítékot szereznek arról, hogy Andrés és Fiorella együtt vannak. Barrios felveti Andrés-nek a lehetőséget, hogy talán nem Christian a gyilkos, hanem egy nő. Caridad nagyon fagyosan viselkedik fiával, aki nem tudja mire vélni az elutasítást. Sandra otthon sírdogál, mikor megérkezik Pichón, hogy jobb kedvre derítse.