Második esély 87-91. rész tartalma

ˆhirdetés

Második esély 87-91. rész tartalma

 

2020.09.21., Hétfő 22:00 - 87. rész

Lulu izgatottan várja Olgát, Danilo mamáját. Beto megpróbálja rábeszélni Belindát az elvonókúrára, de a lány hallani sem akar róla. Chuchót bántja, hogy lánya inkább Romulóval tartott, és a luxust választotta, de ő továbbra is becsületes munkából szeretne megélni. Valeria összekülönbözik Marciával az edzőterembem. Belinda haragszik Danielára, aki nem hajlandó pénzt kölcsönözni neki. Olgának egyáltalán nem tetszik fia menyasszonya. Belinda elmondja Danielának, hogy látta Maurót és Alexet csókolózni.

2020.09.22., Kedd 22:00 - 88. rész

Valeria megpróbálja kihúzni Romulóból, mi lehet az oka annak, hogy apja befogadta őket a házába, de nem jár túl sok sikerrel. Romulo óvatlanul elejt egy nevet, így Valeria felkeres egy ügyvédet, és megbízza azzal, hogy mindent derítsen ki róla. Nana közli Ismaellel, hogy amennyiben nem gondolta meg magát, szívesen lesz a felesége.

2020.09.23., Szerda 22:00 - 89. rész

Belinda, miután túladagolja magát a Marciától kapott pénzen vett kábítószerrel, kórházba kerül. A kórházban ő is rádöbben arra, hogy az elvonókúrára mindenképpen szükség lesz. Zoraida közli Alejandróval, hogy őt nem zavarná, ha kiderülne, hogy fia meleg. Lulu és Marcia összevesznek az edzőteremben. Zoraidának egyáltalán nem tetszik, hogy a műveletlen Romulo és unokája a San Roman házban laknak. A hazafelé kocogó Lulut Marcia szándékosan elgázolja, majd tovább hajt.

2020.09.24., Csütörtök 22:00 - 90. rész

Miután Nana közli Valeriával, hogy Lulut halálos autóbaleset érte, Valeria azonnal a hullaházba siet, hogy azonosítsa a holttestet. Mindvégig reménykedik, hogy nem barátnőjéről van szó, de amikor meglátja a halott Lulut, összeomlik. Marcia a városban próbálja megcsináltatni az autóját, hogy ne derüljön ki, ő volt a gázoló. Danilo teljesen összetörik, amikor értesül menyasszonya haláláról.

2020.09.25., Péntek 22:00 - 91. rész

Olga azt szeretné, ha Lulu temetése után Danilo vele tartana Észak-Karolinába, ahol vezethetné a családi vállalkozást. Marcia némi zsarolás árán egy vérnyomás növelő szert szerez, azzal szeretné eltenni Chemát láb alól. Miután Pablo értesíti Andrest nevelőanyja súlyos betegségéről, a fiú visszatér Chicagóból. Valeriát felkeresi Vivi, korábbi barátnője, aki egy rossz házasságból kilépve épp visszatér Mexikóból.