Folytatódik a Bödörék a TV2-n

ˆhirdetés

Folytatódik az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár a TV-n

 

Szeptember 5-én 19.45-kor vadonatúj részekkel folytatódik a TV2 nagysikerű, saját fejlesztésű, heti fikciós sorozata, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár, melynek exkluzív, premier adását hatalmas érdeklődés fogadta.

 

A folytatásban a Bödör család már felköltözött Budapestre dinnyeberki otthonukból, kalandjaik pedig a fővárosban is folytatódnak.

A sorozatban a vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe, és a következő részekben még több kaland és vicces szituáció vár a szereplőkre.

A Bödör család tagjait megformáló Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila mellett, a mellékszerepekben olyan közönségkedvencek is feltűnnek, mint Szőke Zoltán, Kulka János, Balázs Andrea és Sári Évi.

 

Stohl András a családfőt, Bödör Gáspárt alakítja, aki annak ellenére, hogy még soha nem ment a falu határain túlra, mindent úgy csinál máshol is, mintha otthon lenne. Ebből adóan azt gondolja, nincs olyan, amit ne tudna elintézni. Feleségének, Borcsának a szerepében Stefanovics Angélát láthatjuk. Borcsa pontosan tudja, hogy milyen a férje, de ő így szereti. A történet fontos szereplője Gáspár anyósa, a cinikus nagymama is, akit Szirtes Ági kelt életre. Venczli Zóra és Varga Attila pedig a Bödör család két gyerekét alakítja.

 

A sorozatot az IKO Műsorgyártó készítette, a forgatókönyvíró Kormos Anett, a rendező Radnai Márk.