Éjjel-nappal Budapest 1854-1858. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1854-1858. rész tartalma

 

 

2020.09.14., Hétfő 21:30 - 1854. rész

Lali feszült reggel, mert kirúgják a szórólapozós állásából. De kutyasétáltatás közben zseniális ötlete támad, hogy házi kedvencekre fog vigyázni. Joe tudta nélkül hirdetéseket ad fel, és meg is érkeznek az első állatok. Lali lelkesen adja elő Virágnak, hogy a mulatóson kívül csak az állatokhoz ért, és ez lesz a bomba saját vállalkozása.

Miután reggel Joe elköszön az egyéjszakás kalandjától a DJ Sport Fitneszben, jókedvű és bevallja Szandra előtt, hogy tényleg jót tett neki a twerk kurzus. De gyorsan elromlik a hangulata, amikor levelet kap az ügyvédjétől. Nemsokára elkezdődik az eljárás a hitelcsalással kapcsolatban. És Alex-szel is tovább tárgyal a terem üzletrészének az eladásáról...

Milán és Bella szabadnaposak és unatkozva nem tudják, hogy mit kezdjenek magukkal vidéken. Amikor Samu arra kötelezi őket, hogy takarítsák ki a házat, Milán észrevesz egy talicskát és azzal és a sörökkel, valamint Bellával be akarja járni a környéket. Ők ketten tényleg nagyon jól érzik magukat, míg végül részegen Samu egyik távoli szomszédjának az ajtaja előtt kötnek ki és tévedésből az ő házát tartják Samu házának. A szomszéd először betörőnek tartja őket, de aztán elmesélik neki hogyan kerültek oda.

2020.09.15., Kedd 21:30 - 1855. rész

Reggel a lakók szembesítik Joe-t azzal, hogy amíg ő a DJ-ben volt, Lali állatkertet csinált a lakásból. Joe az első döbbent után ultimátumot ad Lalinak. Ám hiába Lali ígérete, egy szép nő miatt Gábor segít neki és emiatt Lali nem számolja fel a vállalkozását. Végül Evelin ötletébe kapaszkodva igyekeznek egy papagáj dublőrt találni...

Joe nem tulajdonít túlzott jelentőséget a twerk tanfolyamának, főnökként kötelessége mindent megtenni a teremért. A környezete viszont szenzációként fogadja az újdonságot. Máté még egy külön erre a célra szánt sportöltözéket is rendel neki, az egyik résztvevő pedig feltesz egy videót a netre, ami villámgyorsasággal terjed. Röviddel ezután azonban Petra és Oszi szemrehányást tesznek Joe-nak, amiért főnökként kiemelt időpontra tette az edzését, és így jogtalan előnyre tett szert. Joe-t meglepi a dolog, mivel nem is tudott róla. Feltételezése szerint Máté állhat az egész mögött...

Francit reggel rémület fogja el, mert azt hiszi, hogy Zoé előtt lelepleződött Bence iránti szerelme. Ettől olyan természetellenesen viselkedik Bencével, hogy Bori attól fél, végül ő maga fogja saját magát leleplezni. Ezért egy lazító programot ajánl Francinak, hogy végre megnyugodjon, és képes legyen higgadtan viselkedni Bencével. Kezdetben Franci nehezen tud ráhangolódni a pihenésre, később azonban nagy igyekezettel sikerül elengednie magát.

2020.09.16., Szerda 21:30 - 1856. rész

Tekla egy nappal korábban jön vissza a kozmetikai szemináriumról, mivel egyedül szeretné megcsinálni a terhességi tesztet: azt akarja, hogy ne legyen jelen más, ha egy esetleges negatív eredménnyel szembesül. Kiderül, hogy nem terhes, és emiatt nagyon csalódott lesz. Otthon vár rá aztán az igazán letaglózó meglepetés: rajtakapja Mátét Szofival.

Zoé reggel nagyon ideges: ma végre láthatja a lányát, de eléggé zavarja, hogy a gyerek nevelőanya is jelen lesz. Bence megmossa a fejét, mire a lány először kiakad, aztán később elnézést kér tőle. Bence felajánlja neki, hogy elkíséri a találkozóra, amit Zoé hálásan elfogad. A kislánnyal való találkozás rosszul kezdődik, mert Lara nem ismer rá az anyjára. Zoé maga alatt van, de Bence segítségével összeszedi magát.

Mikor Mesi és Samu reggel szexelni akarnak, Bella megzavarja őket. Nem sokkal később Samu meglepi Mesit egy romantikusan légyottal, ahol kicsit megszabadulhatnak a két bajkeverőtől. De Mesi ott sem tud hangulatba kerülni, ezért megpróbálja rávenni Milánt, hogy estére menjen Bellával bulizni a belvárosba. A fiú sajnos nem érti a finom célzásokat, és végül Samu beszél vele, mint férfi a férfival.

2020.09.17., Csütörtök 21:30 - 1857. rész

Tekla még mindig ki van borulva, hogy Máté Szofival csalja, és ki akarja deríteni az igazságot. Amikor kifigyeli őket randi közben, Tekla majd felrobban az idegességtől. Annak érdekében, hogy szétrombolhassa a boldogságukat, és hogy Mátét magához kösse, Tekla egy hazugságot talál ki. Közli Mátéval, hogy sikerült a beültetés.

Dzseni három bajai barátnője érkezik Dzsenihez, aki mindenképpen szeretné bemutatni szerelmét a lányoknak. Közös programot szervez, így Gábor együtt tölti a napot a fiatal lányokkal. A kezdeti megdöbbenés után, amit a nagy korkülönbség okozott, a lányok egészen megbarátkoznak Gáborral. A nap fénypontját jelentő esti buliból azonban Gábor kihátrál, és a közös pókerezést választja Dzseni és a partizás helyett. Dzseni nagyon megharagszik és balhét rendez.

Egy híres blogger leszólítja Borit a Klubban, mert egy cikket szeretne írni a sikeres női klub vezetőkről. Ahogy megismeri Rolandot is, a blogger gyorsan változtat a témán és a budapesti éjszakai élet királyi párjaként akarja bemutatni őket. Amikor Roland interjú közben Miamiban való jövőjéről beszél, Bori ledöbben, mert egy házasságban a komoly döntéseket együtt szokták meghozni.

2020.09.18., Péntek 21:30 - 1858. rész

Franci örül, hogy végre megint lazán és nyugodtan tud viselkedni Bencével. Ám amikor az az érzése támad, hogy Zoé Bencére hajt, megijed, frusztrálódik, és bizalmába avatja Borit és Karolát. Bori azt tanácsolja neki, ne agyaljon ezen, ám a Klubban kihasználja a kínálkozó lehetőséget, hogy összehozza Zoét az egyik kidobóval. Franci először kételkedik, hogy beválik-e a terv.

Máté még mindig nagyon zavarodott, miután tudomást szerzett arról Tekla ismét terhes és nem tudja, mit tegyen, hiszen viszonya van Szofival. Máté úgy dönt, találkozik Szofival, hogy beszéljenek. Szofinak rossz a lelkiismerete és ő sem akarja, hogy ez így menjen tovább, egyetért Mátéval: szakítsanak, bár a szívük szakad meg bele. Máté megpróbál józan ésszel Teklára és a kis családjára koncentrálni.

Milán és Bella reggel megtudják, már csak két hetük van, hogy megjavíttassák a lakóhajót - vagy el kell vontatni. Egyiket sem bírják kifizetni. Ekkor hirtelen a kikötőben felbukkan egy férfi, akit érdekelne a lakóhajó és megvenné. Míg Bella a lehetőséget látja ebben, hogy komolyabb anyagi károk nélkül ki lehessen jönni a dologból, Milán megmakacsolja magát és kapásból megtagadja, hogy eladja a lakóhajót.