Éjjel-nappal Budapest 1864-1868. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1864-1868. rész tartalma

 

 

2020.09.28., Hétfő 21:30 - 1864. rész

Norbi bajban van, mert kitették, az albérletéből, és találkozóra hívja Dzsenit, hogy megmutassa neki, hogy milyen szuper új lakást talált. Dzseninek is tetszik a lakást, és hogy segítsen, felveti a fiúnak, hogy ő is beköltözik mellé, de még így kettejüknek is drága lakás. Megállapodnak a főbérlővel, hogy majd találnak maguk mellé egy harmadikat. Dzseni provokálva mondja el Gábornak, hogy odaköltözik Norbihoz, hátha észbe kap, hogy nekik kéne összeköltözniük, de Gábor nem kapja be a csalit. Norbival fogadják a lehetséges lakótársakat, de kiégnek tőle, hogy milyen arcok jelentkeznek. Vacsora után véletlenül összefutnak Livivel, aki elmondja Norbinak, hogy éppen aznap összebalhézott az anyjával. Norbi azonnal rábeszéli a lányt, hogy költözzön be hozzájuk.

Bori az elmúlt napokban sikeresen próbált nem gondolni a mellében található csomóra – míg röviddel egy szexuális együttlét előtt pánikba esik, hogy Roland észre fog venni valamit. Aggódva kutatni kezd az interneten és bebeszéli magának, hogy ez semmi komoly. De azt is rögtön tudja, hogy szüksége van bizonyosságra, így azonnal elmegy a nőgyógyászhoz. Ott a doktornő valóban megállapít egy változást Bori bal mellében. Az onkológus kollégája tájékoztatja Borit, hogy a biopsziáig nem tudja biztosan megmondani, hogy miről is van szó.

Milán megdöbben, mert Bella a háta mögött megbeszélt egy találkozót a lakóhajó iránt érdeklődő Pablónál. Dacosan továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy nem adják el a lakóhajót, de megígéri Bellának, hogy szerezni fog egy lakást kettőjüknek. Amikor nem sokkal később felfigyel egy lakóautóra, amit a tulajdonosa el akar adni, Milán rögtön lázba jön és odahívja Bellát, aki nem igazán lelkes az ötletért. Meggyőző érvekkel felnyitja a barátja szemét, hogy mi szól egy lakóautó vásárlás ellen, amit végül Milán is kénytelen belátni.

2020.09.29., Kedd 21:30 - 1865. rész

Az új albérletben, miközben Norbi és Dzseni rendezkednek, egyszerre érkezik meg Livi és Philip. Egyikük sem érti, mit keres itt a másik, ahogy Norbi és Dzseni is meglepődnek azon, hogy egyikük sem szólt a másiknak, hogy szerzett egy új lakótársat. Philip és Livi ráadásul kölcsönösen antipatikusak egymásnak, így megy az ellenségeskedés, ami után mind a ketten el akarnak menni. Norbi és Dzseni végül maradásra bírják őket, és belengetnek egy lakásavató bulit, hogy ezzel helyezzék szilárd alapra a boldog együttélést.

Bori reggel meglepődik, mert már ma délutánra kap időpontot a biopsziára. Bori végül beszél Rolanddal, és elmondja Rolandnak, hogy fennáll nála a rák gyanúja. Roland ragaszkodik hozzá, hogy elkísérje Borit a biopsziás mintavételre, de mivel Borinál is jobban aggódik, így nem igazán tud támaszt nyújtani neki. Bori próbálja tartani magát, miközben Roland úgy kezeli őt, mint egy haldoklót.

Bella és Milán nem is érezhetnék jobban magukat az új lakóautójukban. Végre újra van saját otthonuk, a maguk urai. Mesi átad nekik egy levelet, ami az önkormányzattól jött, és amiben megbírságolják őket a vandálkodásért, amit náluk követtek el. Mikor kiderül, hogy a lakóautó üzletben egy csalóval volt dolguk, és az igazi tulajdonos utcára teszi őket, mind a ketten maguk alá kerülnek.

2020.09.30., Szerda 21:30 - 1866. rész

Livi és Philip továbbra is folyamatosan piszkálják egymást. Miután Livi Philip összes ruháját direkt beteszi a mosásba, Philip bosszúból beletrollkodik Livi házi videójába. Később a T.É.R.-ben azonban a vendég lányok folyton pusmognak meg vihognak Philip háta mögött, akinek azzal kell szembesülnie, hogy Livi nevetségessé tette, és totális idiótaként mutatta be őt a követőinek. Philip számonkéri Livin, hogy a tudta nélkül megalázta őt, Livi viszont örül, hogy a poszt rengeteg lájkot hozott a konyhára..

Zoé süteményt készít a lányának, aki most fogja először meglátogatni a nevelőszüleivel, ám csak Franci segítségével tudja megfelelően kivitelezni a mogyorós sütit. Később büszkén megkínálja a nevelőszülőket, azonban kiderül, hogy a lányának mogyoróallergiája van, amiről Zoé mit sem tudott. Mintha ez nem lenne elég, az amúgy is instabil Zoénak, még azt is hallania kell, ahogy a kislány „anyucinak“ szólítja a nevelőanyját…

Máté megszervezte egy imázsfilm forgatását, amin a fitneszszalon összes edzője részt vesz. Joe már rég érezte olyan jól magát, mint most a fiatal kollégái között, és lelkesen tartani akarja velük a lépést, ám közben megint megrándul a háta. Cikinek érzi a helyzetet, ezért próbálja titkolni a kollégák elől a fájdalmát, és végül az albérletben omlik össze, ahol Tamara próbálja lelkileg támogatni.

2020.10.01., Csütörtök 21:30 - 1867. rész

Teklát felzaklatja, amikor reggel végre megkapja a spermát külföldről, így kéznyújtásnyira van tőle a lehetőség, hogy önmegtermékenyítést végezzen vele. Máté azonban váratlanul mégis otthon marad, és keresztezi a terveit. Később majdnem lebukik Tivadar előtt, aki a spermát tartalmazó táskáról azt gondolja, hogy csúcsminőségű kozmetikum rejtőzik benne. Tekla csak az utolsó pillanatban tudja visszatartani attól, hogy kipróbálja. Mikor végül Teklának mégis sikerül magára maradnia, nyomban neki akar állni a procedúrának. Ez azonban nem megy olyan könnyen. Először aggályai támadnak azzal kapcsolatban, hogy van-e joga Mátéval elhitetni, hogy a születendő gyermek az övé. Aztán elfogja a fájdalom, hogy nem sikerül saját gyereket összehozni a szerelmével. Hiszen mindig erről álmodozott. Idegességében végül véletlenül leejti a fiolát a padlóra.…

Franci reggel egy veszélyes szituációból menti ki Zoét, amikor egy fickó a lány akarata ellenére erőszakoskodik vele. Amikor azonban Franci észreveszi, hogy Zoé ismét droghoz nyúlt, súlyos szemrehányásokat tesz neki – Lara miatt is. Amikor később a gyámügyes érkezik hozzájuk, Franci rossz érzéssel ugyan, de fedezi Zoét, és hazudik a lakótársaknak is. Franci ezek után világosan tudtára adja Zoénak, hogy ezért cserébe tetteket és javulást vár.

Joe-t meglepi, amikor Szilvia bátyja, aki menedzserként twerk sztárt akar csinálni belőle, felbukkan a DJ-ben. Joe azonban határozottan elutasítja az ajánlatát. Kifogásként felhozza, hogy időnként fáj a háta, azonkívül fontos számára a szabadsága, és nem hagyja, hogy hiú ábrándok elhomályosítsák az éleslátását.

2020.10.02., Péntek 21:30 - 1868. rész

Borit reggel felhívják, hogy hamarabb meglettek a biopszia eredményei, és hogy menjen be a rendelőbe. Ott döbbenten hallja a diagnózist: mellrák. Nem is tudja, mi történik vele. De mikor Roland rögtön pánikba esve kapkodni kezd, és meg akarja szerezni Magyarország legjobb onkológusait, megkéri, hogy ne veszítse el a fejét. A rák ellenére nem akarja elfogadni, hogy véget érhet az élete...

Miután Tekla előző nap elejtette a meddőségi klinikától kapott spermát, teljesen kétségbeesik, hogy legyen még időben terhes. Nem képes megmondani a boldog Máténak az igazat, és nincs pénze egy újabb adag spermára, ráadásul az meg sem jönne időben. Mikor a DJ Sport fitneszben véletlenül összefut Andréval, nem érdekli semmi, és megragadja az egyetlen lehetőséget. Minden fenntartása dacára elhívja a fiút egy szállodába egy egyéjszakás kalandra...

Philip reggel eljátssza, hogy békülni akar Livivel, de szándékosan átvágja és chilit önt a kávéjába. Livi teljesen kiég a sráctól, már ott tart, tényleg kiköltözik. Norbi Livi védelmére kel, és elhívja a lányt bulizni, ahol Norbi DJ-zik. Norbi közben kijelenti Philipnek is, hogy vegyen vissza, míg Dzseni átlát Norbin, hogy a srác titkon be akarja cserkészni Livit, ezért nyomul, de Dzseni szerint esélye sincs a csajnál. Norbinak ez rosszul esik, inkább arra kéri Dzsenit, hogy ő is hívja el Livit az esti buliba. De ehelyett Dzseni Philipnek veti fel, hogy menjenek el Norbi bulijába. Később, amikor Philip és Dzseni is megjelennek a buliban, Livi levegőnek nézi Philipet...