Éjjel-nappal Budapest 1874-1878. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1874-1878. rész tartalma

 

 

2020.10.12., Hétfő 21:30 - 1874. rész

Livit egyre inkább zavarja, hogy Philip úgy tesz, mintha nem csókolóztak volna sosem. Éppen egy kérdez-felelek videóra készül a közösségi oldalán, ahol több kérdést is kap Philippel kapcsolatban, mert egyre többször szerepel a sztorijában. Livi teljesen kiég, hogy a közösségi oldala inkább már Philipről szól, mint róla. Ezt elpanaszolja Dzseninek, aki azt javasolja, tisztázza a helyzetet Philippel. De Livi szerint nincs mit tisztázni. Csak az zavarja, hogy Philip levegőnek nézi. Elmennek Dzsenivel a bárba, ahol Livi egyre inkább feszélyezve érzi magát, és beszélni akar ismét Philippel a csókról, aki közli vele, hogy hagyja már békén ezzel.

Borit hazaengedik a kórházból. Megnyugszik, amikor az orvos igazolja, hogy a rák nem képzett áttétet. Ugyanakkor mégis alá kell vetnie magát egy megerőltető sugárkezelésnek. Ám mielőtt ebbe belekezdenének, Bori műtéti sebének be kell gyógyulnia. Bori azonban alig tudja kivárni, hogy visszatérhessen a hétköznapokba. Pont kapóra is jön neki a főnöke hívása, akinek este szüksége lenne Borira. Roland és a lakótársai javaslata ellenére Bori bemegy dolgozni.

Joe-nak vegyes érzései vannak, mert a menedzsere mára meglepetést ígért neki. Kijózanítóan hat rá, amikor Boldizsár elárasztja különféle reklámtárgyakkal, amelyek elég gagyik és cikik, ráadásul még arra is rá akarja venni, hogy belebújjon egy nevetséges twerkes ruhába. Joe-nak ez már túl sok és nem is hajlandó rá. A Boldizsárral kötött szerződés kezd veszélybe kerülni, amikor Máté odahat Joe-ra és sikerül közvetítenie is.

2020.10.13., Kedd 21:30 - 1875. rész

Az előző éjszaka után Livi azt gondolja, hogy valami komoly dolog alakult ki közte és Philip között, de a lány hamar rádöbben, hogy Philipnek az együttlétük nem jelentett mást, mint egy újabb strigulát. Amikor Livi rájön, hogy Philip már a következő randiját szervezi, kiakad és jelenetet rendez, amit később megbán. Úgy érzi, hogy megalázta saját magát, és próbál lazán viselkedni. Elhívja Norbit egy lazulós napra, amit Norbi örömmel elfogad, hiszen nagyon bejön neki a lány.

Francit nagyon lesújtja, hogy az utóbbi időben fogyás helyett megint felszaladt rá pár kiló. Már majdnem feladná az egészet, amikor pont André lesz az, akinek sikerül felélesztenie Franci elszántságát. A lány eltökélten ismét beleveti magát az edzésbe, de túlzásba viszi a dolgot, és annyira begörcsöl a lába, hogy mozdulni sem bír. Persze Bence talál rá ebben az állapotban, aki jól mulat a dolgon, miközben segít a pórul járt lányon.

Joe napról napra nehezebben viseli, hogy Boldizsár egyik programról hurcolja a másikra. Miközben Joe újabb mélypontra kerül, amikor egy vidéki táncegyletet kell elszórakoztatnia, Barbi úgy dönt, hogy közbelép…

2020.10.14., Szerda 21:30 - 1876. rész

Reggel Philip meglátja, hogy Norbi és Livi megcsókolják egymást, és rettenetesen megdöbben. Livi kijelenti Philip előtt, hogy járnak Norbival, amitől Norbi egészen feldobódik. Norbi és Livi egy közös romantikus napot tölt el egymással. Közben Philip a TÉR-ben nagyon rosszkedvű, összekap a vendégekkel és a munkatársaival is. Dzseni beszél Philip fejével, és szembesíti a ténnyel, hogy igazából féltékeny Livire meg Norbira.

Miután Zoé visszaér a terápiaközpontból, lelkiismeret-furdalása van, ezért szuper reggelit készít a lakótársainak, ám ennek senki sem örül igazán. Franci elmagyarázza Zoénak, hogy ismét meg kell dolgoznia a bizalomért. Amikor Zoé később kap egy ajánlatot egy dílertől, hogy áruljon kábítószert a büfékocsi környékén, eleinte azt gondolja, hogy már úgy sincs veszítenivalója. Azonban mikor eszébe jut a lánya, jobb belátásra tér és kidobja a drogokat. Amikor a díler felháborodva megfenyegeti, Balu és Bence megmenti Zoét. Azonban amikor megtudja, hogy a vita drogok miatt alakult ki, kiakad.

Mátét lelkifurdalás gyötri a Szofival való viszonya miatt, és úgy érzi, hogy nem tud megfelelni az őt önfeláldozóan szerető Teklának. Ez az érzés még tovább fokozódik, amikor néhány nő a DJ Sport Fitneszben terhestorna iránt érdeklődik, és Máténak be kell vallania, hogy nem értenek a témához. Hogy kompenzálja őket, gyorsan utánaolvas az interneten, és meglepi a nőket egy improvizált terhestornával, ami igazán profira sikeredik. De hirtelen az egyik kismama magzatvize elfolyik, Máté pedig nem képes segíteni, és csak Joe higgadt beavatkozása akadályozza meg a katasztrófát.

2020.10.15., Csütörtök 21:30 - 1877. rész

Karesz hazaérkezik Tedi születésnapjára, és borzasztó megrázkódtatást okoz neki az a váratlan hír, hogy a lakóhajót megvette Pablo; a barátai pedig már nincsenek ott. Kétségbeesetten látja, hogy még fia születésnapját sem tudja hol megünnepelni, de végül Pablo meghívja őket a hajóra. Mikor Milán, Mesi és Bella felhívják Lilit, hogy felköszöntsék Tedit a születésnapján, Karesz megkéri Lilit, ne szóljon a barátainak a visszatéréséről. Ezután ő maga megy el Árminék házához, hogy Milánt végre kérdőre vonja…

Tekla alig várja reggel, hogy végre megcsinálhassa a terhességi tesztet, amikor Máté bevágódik a fürdőszobába, kénytelen a tesztcsíkot elrejteni. A fodrászatban sincs alkalma elvégezni a második tesztet, mert ott meg a WC-t szerelik. Mikor aztán végre lehetősége adódik rá, szomorúan kell megállapítania, hogy a teszt negatív lett. Letörten megy haza, ahol Máté meglepetéssel várja őt. De amikor émelygés fogja el a virágszirmokkal díszített illatos meglepetés-fürdővíz felett Máté nagyon aggódik

Franci reggel telefonhívást kap egy menő étteremből, ahová már korábban a volt barátjával, Kristóffal, foglalt asztalt a szülinapjára, de akkor várólistára került. A ma estére felszabadult asztalt szomorúan mondja le. Bence azonban felveti, hogy igazán odamehetnének vacsorázni, Franci pedig sok győzködés után rábólint. Este aztán kínosan érzi magát tőle, hogy egy párként kezelik őket. Szinte megkönnyebbülve lepődik meg, hogy Zoé is megjelent, akit napközben Bence spontán meghívott az étterembe. Mikor aztán Franci és Bence kettesben marad, Franci száján akaratlanul kicsúszik: szereti Bencét…

2020.10.16., Péntek 21:30 - 1878. rész

Tekla végre bizonyosságot kap arról, hogy terhes. Szofi közben azt bizonygatja Tamarának, hogy Tekla negatív terhességi tesztjére bukkant rá a fodrászatban. Szofinak egyre gyanúsabb Tekla terhessége, hiszen fültanúja lesz annak is, hogy az egyik vendég úgy gratulál Teklának, mintha csak ma tudta volna meg, hogy babát vár.

Karesz tanácstalanságában, otthontalanságában Joe-t keresi fel az albérletben. Elbeszéli neki történetét, mire Joe felkarolja. Mikor a nap folyamán nem tud magával mit kezdeni, Gábornak ajánlkozik segítségül a TÉR-ben, ahol a koktélok előkészítése közben szomorúságában leissza magát. Este viszont összetalálkozik a bár közelében Milánnal, akinek dühödten a szemére veti, hogy áruló.

Franci mindent elkövet azért, hogy megbánt szerelmi vallomása után ne kerüljön Bence szeme elé. Bence viszont szeretne vele a történtekről beszélni. Így Franci nem tud mást tenni, minthogy elhiteti Bencével, hogy az iránta való érzelmei korántsem olyan komolyak, mint ahogyan azt tegnap este tűnhetett. Természetesen Rolandtól is, Boritól és Karolától is tanácsokat kap az ügyben.