Egy csodálatos asszony 1. évad, 29-33. rész tartalma

ˆhirdetés

Egy csodálatos asszony 1. évad, 29-33. rész tartalma

 

 

2020.09.14., Hétfő 15:55 - 29. rész

Şirin rendkívül élvezi, hogy a névtelen telefonhívásokkal kínozhatja Bahart. Nisannak is feltűnik, hogy anyját gyakran hívja egy nő, akit ezen a néven mentett el a telefonjában. Jale nem tudja, hogy mint orvos meddig mehet el, és milyen módon tudná rávenni Bahart a kezelésre. Egyik este Bahar elájul a gyerekek előtt. Enver véletlenül megtalálja Şirin naplóját.

2020.09.15., Kedd 15:55 - 30. rész

Enver szinte megszökik otthonról, hogy elmehessen Nissan díjátadójára, és hogy elolvashassa Şirin titkos naplóját. Arif felhívja Şirint, hogy talált számára megfelelő lakást. Nissan születésnapi meghívót kap, és mivel nem akar üres kézzel menni, eltitkolja anyja elől, hogy egy számítógépet is nyert a pályázaton. Bersan figyelmezteti Arifot, hogy Şirin bajba fogja keverni.

2020.09.16., Szerda 15:55 - 31. rész

Enver rájön, hogy lánya pszichopata, és soha nem fog megváltozni. Csak Hatice miatt nem adja fel a rendőrségnek. Bahar úgy dönt, hogy vállalja a kezelést, bár még nem tudja, miből fizeti majd a kezelést. Nissan titokban eladja a számítógépét. Yeliz házassága rendeződik, legalábbis látszólag. Ceyda megtudja, hogy Bersan börtönbe akarja juttatni Bahart.

2020.09.17., Csütörtök 15:55 - 32. rész

Doruk bevallja, hogy megtalálta a csomagot a lakásban, amit Bersan rejtett el, hogy börtönbe juttassa Bahart. Kiderül, hogy Doruk az iskolába vitte. Arif aggódik a gyerekekért, és tudni szeretné, ki járt Baharnál, hogy elrejthesse a drogot. Enver nem hajlandó tudomást venni a lányáról, aki ajándékokkal próbálja rendbe hozni a kapcsolatukat.

2020.09.18., Péntek 15:55 - 33. rész

Bahar elájul vacsorafőzés közben, ami miatt kigyullad a konyha, és a gyerekek majdnem füstmérgezést kapnak. Ezért úgy dönt, hogy elmegy az anyjához, és közli vele, hogy a gyerekekkel együtt odaköltözik. Hatice megdöbben Bahar kijelentésén. Enver azonban aggódik, mert Şirin feltűnően kedves Baharhoz, sőt kimondottan ragaszkodik ahhoz, hogy Baharék beköltözzenek.