Egy csodálatos asszony 1. évad, 39-43. rész tartalma

ˆhirdetés

Egy csodálatos asszony 1. évad, 39-43. rész tartalma

 

 

2020.09.28., Hétfő 15:55 - 39. rész

Jale arra kéri Bahart, hogy a kezelés idejére hagyjon fel a munkával. Arif meglepően kedves, és megvárja a kezelés végét is, hogy hazavihesse éjszaka. Şirin ráveszi az anyját, hogy ne engedje be éjszaka Bahart, aki emiatt az utcán kénytelen éjszakázni. Ceyda meglátogatja Bahart az új otthonában, Hatice legnagyobb bosszúságára.

2020.09.29., Kedd 15:55 - 40. rész

Bahar a telefonüzletben megtudja, hogy a mobilhoz még Enver bácsi vásárolt töltőt. Ebből rájön, hogy Enver bácsi küldte el neki névtelenül Sarp telefonját. Bahar számon kéri Enver bácsit, aki egy képtelen magyarázatot ad arra, hogyan került hozzá a telefon. Şirin elmegy Arifhoz, és megkéri, hogy ne árulja el Baharnak, hogy kémkedett utána.

2020.09.30., Szerda 15:55 - 41. rész

Enver bácsi tudomást szerez Şirin üzeneteiről, amiket Sarpnak írt, és ami miatt Bahar azt hiszi, hogy Sarp még él. Bahart nem hagyja nyugodni a telefon ügye, ezért tovább nyomoz. Ceyda megbízza Enver bácsit, hogy varrja meg a fellépő ruháját. Bersan meglátja Şirint, amikor Ariffal beszél. Hichmet újra megjelenik Ceydánál, aki kikosarazza.

2020.10.01., Csütörtök 15:55 - 42. rész

Şirin felhívja a barátját, Levent, hogy segítsen bosszút állni Baharon. Doruk meglátja Hatice telefonjában a fotót, amin Şirin abban a faluban van, ahol Sarp élt. Sinan és Jale közlik Baharral, hogy csontvelő-átültetésre van szükség a gyógyulásához. Yeliz úgy dönt, elmond mindent Baharnak. Férje azonban ellenzi, hogy bele keveredjen ebbe az ügybe.

2020.10.02., Péntek 15:55 - 43. rész

Bahar elmegy Ceyda fellépésére, miután Enver bácsi és Hatice megkérik, hogy kísérje el őket. Arif rossz ötletnek tartja, hogy egy ilyen helyre mennek, és a biztonságuk érdekében elkíséri őket. Bersan botrányt rendez, de Yusuf kidobja. A gyerekek titokban felhívják Sirin mobiljáról az anyjukat. Hickmet fegyverrel jelenik meg a bárban.