Egy csodálatos asszony 1. évad, 49-53. rész tartalma

ˆhirdetés

Egy csodálatos asszony 1. évad, 49-53. rész tartalma

 

 

2020.10.12., Hétfő 15:55 - 49. rész

Bahar meghívja Arifot a szülinapi bulira, amit Nissannak szerveznek. Hickmet rájön arra, hogy Şirin egy szélhámos, és az egész verést csak kitalálta. Még Sirin barátját, Leventet is megtalálja. Enver megdöbben a lánya ördögi viselkedésén, és komolyan arra gondol, hogy kidobja a lakásból. Bersan elárulja Ceydát és Yusufot.

2020.10.13., Kedd 15:55 - 50. rész

Hickmet beront Yusuf lakásába, és kis híján megveri őket, amikor kiderül, hogy Arif anyja meghalt, és csak emiatt volt Ceyda a lakásban. Enver leleplezi Şirint, aki egy újabb történettel áll elő, ám a fényképek azt is megcáfolják. Sirin kétségbeesésében felajánlja, hogy pszichiáterhez fog járni kezelésre, és felhívja Jalét.

2020.10.14., Szerda 15:55 - 51. rész

Bahar nem tud elmenni Arif anyjának a temetésére, mert nem engedik el a munkahelyéről. Jale elmondja Baharnak, hogy Şirin őt is csak azért hívta fel, hogy védje magát. Yeliz szeretné, ha Bahar megtudná, hogy ki zaklatja telefonon. Ceyda új ügyfelet hoz Enver bácsinak. Arif elmondja Baharnak, mennyire szerette az anyját.

2020.10.15., Csütörtök 15:55 - 52. rész

Bahar arra kéri az anyját, Haticét és Enver bácsit, hogy ne beszéljenek a gyerekek előtt a betegsége súlyosságáról, de Şirin titokban ráveszi Nissant, hogy hallgassa ki a beszélgetést. Amikor ez kiderül, Bahar úgy dönt, hogy azonnal visszaköltözik Arif házába, és Enver bácsi is velük tart. Sarp elmegy az anyjához, aki nyomtalanul eltűnik a lakásból. Biztos benne, hogy a felesége intézte így.

2020.10.16., Péntek 15:55 - 53. rész

Ceyda és Yeliz segít rendbe rakni a lakást a gyerekek számára. Enver hazamegy a ruháiért, és akaratlanul is veszekedésbe keveredik Haticével. Şirin megígéri az anyjának, hogy rendesen eljár a pszichiáterhez és nem találkozik többé Leventtel. Jale közli Musával, hogy el akar válni, mert halálosan unja. Bahar megígéri Nissannak, hogy ezentúl mindig elmondja neki az igazat.