Elif - A szeretet útján 3. évad, 251-255. rész tartalma

ˆhirdetés

Elif - A szeretet útján 3. évad, 251-255. rész tartalma

 

 

2020.09.14., Hétfő 14:45 - 3. évad, 251. rész

Hakan biztos benne, hogy Fikret őt nevezi ki, de végül Selim lesz a vezérigazgató-helyettes. Hakan bosszút akar állni Selimen. Megtudja, hogy pénzt gyűjtenek az interneten, ezért beállít egy doboz pénzzel Selimhez. Ő nem érti az egészet, de Hakan megmutatja neki a honlapot. Yahya elmondja Faruknak, hogy Özkan valójában Yusuf. Faruk egy pisztolyt ad neki, és elmondja, hogy a főnök, Tarik parancsára meg kell ölni Yusufot.

2020.09.15., Kedd 14:45 - 3. évad, 252. rész

Mustafa eljuttatja a levelet Yusufhoz, amiben a férfi haldokló nagynénje – aki tönkre tette Yusuf apját – szeretne bocsánatot kérni egyetlen élő rokonától, Yusuf azonban hajthatatlan, és nem megy el Macide asszonyhoz. Eközben Zeynep gyűjtést szervez Selimnek, ami eleve zavarja őt, mivel nem szeret adományokat elfogadni, a helyzet pedig még rosszabb lesz, mikor a kollégái is megtudják, hogy mi a helyzet vele, és az egyikük szándékosan gúnyt is űz Selimből.

2020.09.16., Szerda 14:45 - 3. évad, 253. rész

Aliye, Selim és Zeynep útnak indul Amerikába, hogy Selim megkaphassa a kezelést, amire szüksége van. A család fájó szívvel búcsúzik tőlük, mivel tudják, nagy a távolság, és sok idő, mire hazatérhetnek. Miután elmennek Yusuf vacsorázni viszi Meleket és a gyerekeket, hogy először üljenek le egy családként. Bár boldog, hogy a dolgaik jól alakulnak, szomorú, mert Alyiénak nem volt alkalma elmondani, hogy mi van közte és Melek között. Eközben Arzu megtudja, hogy Ümit – még mikor halottnak hitte feleségét – eladta közös otthonukat.

2020.09.17., Csütörtök 14:45 - 3. évad, 254. rész

Arzu továbbra is Meleket okolja mindenért, ami történt vele, ezért többször is elmegy a család otthonát kémkedni. Bár egy alkalommal Inci észre is veszi, hogy ott van, senki más nem látja a nőt, és nem is hiszik el a kislánynak, hogy tényleg látta Arzut, azt gondolják, csak képzelte. Nem sokkal később azonban Arzu egy üzenetet hagy a bejárati ajtón, amiben elmondja Meleknek, hogy nem halt meg. A nő úgy dönt, hogy nem mondja el a családjának mindezt, inkább magában tartja, hogy milyen levelet kapott.

2020.09.18., Péntek 14:45 - 3. évad, 255. rész

Ayla kiabál Murattal, aki nem érti, hogy mi baja van, de gyanakszik rá, hogy valami nem stimmel. Melek felhívja Selimet, és megtudja, hogy a kezelés hatásosnak mutatkozik. Sitare ráveszi Meleket, hogy mondja el Elifnek, hogy össze fognak házasodni Yusuffal. Elif nagyon örül a hírnek. Yahya megpróbálja megölni Yusufot, de Yusuf visszaveri a támadást. Azonban mivel Yahyán maszk van, Yusuf nem tudja, hogy ki a támadója.