Fiorella 80-84. rész tartalma

ˆhirdetés

Fiorella 80-84. rész tartalma

 

 

2020.09.14., Hétfő 21:00 - 80. rész

Andrés megvádolja Fiorellát, hogy viszonya van Cristian-nal, de később bocsánatot kér tőle. Garabán találkozni akar Alicia-val éjjel a télikertben, biztosra veszi, hogy aznap éjjel elvégzi a küldetését. Eközben Andrés és Fiorella is találkoznak, végre nincs harag közöttük. Alicia meglátja Garaban kezében a pisztolyt, de a férfinek sikerül kimagyarázni a helyzetet.

2020.09.15., Kedd 21:00 - 81. rész

Christian felveti az anyjának az ötletet, hogy szeretné elvenni Fiorellát feleségül, de az anyja határozott nemmel felel. Garabán elmegy Barbara házába, hogy megkapja a pénzét azért, hogy követte Patriciát. Tapia doktor rajtakapja őket, majd rájön, hogy Garabán a bérgyilkos, ezért a férfi megöli. Barbara segítségével elcipeli a holttestet. Patricia elmondja a gyerekeinek, hogy válni akar. Fiorella rájön, mi okozza rosszulléteit.

2020.09.16., Szerda 21:00 - 82. rész

Meche és Fiorella nem tudják megnézni a videófelvételt, mert mindig megzavarja őket valaki. Fiorella boldogan fogadja Andrés virágait, de mikor felhívja a fiút, elutasító választ kap. Nagy veszekedés tör ki Andrés és édesanyja, Caridad között Fiorella miatt, aminek a végén Caridad ismét rosszul lesz és ájultan esik össze. Andrés és Fiorella között is nézeteltérés alakul ki, kérdőre vonja a lányt, vajon tényleg szerelem-e ami köztük van vagy csupán fellángolás?

2020.09.17., Csütörtök 21:00 - 83. rész

Fiorella arra kéri Andrés-t, hogy legyen türelemmel, mert minden rendbe fog jönni, és megígéri, hogy beszél Caridad-dal. Barbara őrjöng Tapia halála miatt, Garabán próbálja nyugtatgatni. Pichón a Sandrának vásárolt eljegyzési gyűrűt odaadja a lánynak, mert nem akarja, hogy többé bármi is rá emlékeztesse. Fiorella megnézni a videót, amit a napokban küldtek neki és megdöbbenve látja rajta Andrés-t és Rebecát csókolózni.

2020.09.18., Péntek 21:00 - 84. rész

Fiorella összetört szívvel nézi a videón Andrés-t és Rebecát ölelkezni, és még jobban elkeseredik, mikor meghallja Tapia halálának hírét. Andrés egy közeli lakást keres a kiadóhoz. A szüntelen zokogó Fiorellának Chabuca nyugtató teát készíttet Alicia-val, amibe Garaban mérget csepegtet...