Második esély 82-86. rész tartalma

ˆhirdetés

Második esély 82-86. rész tartalma

 

2020.09.14., Hétfő 22:00 - 82. rész

Miután a vizsgálatok során kiderült, hogy Paulának sosem volt agydaganata, Marcia rettentő mérges a húgára, amiért így kútba estek a jövőbeni terveik. Francisco dühös, amiért Paula és Marcia a bolondját járatták vele. Pablo elmondja Franciscónak, hogy valójában az ő pénze mentette meg a birtokot a csődtől. Chucho nem ért egyet apjával, nem tetszik neki, hogy Romulo zsarolni akarja Don Chemát.

2020.09.15., Kedd 22:00 - 83. rész

Chucho nem hajlandó a San Roman házba költözni, de Lorna örül az új lehetőségnek, mert becsvágya határtalan. Ugyanazt az életet szeretné élni, amit Belinda. Paula, akit Marcia elkergetett a házból, Miguelhez költözik, de a férfi láthatóan nem túl boldog az új helyzettől. Mauro folyamatosan azt bizonygatja Alejandrónak, hogy mennyire fontos neki. Belinda újra a drogosok világába csábítja Betót.

2020.09.16., Szerda 22:00 - 84. rész

Romulo és Lorna beköltöznek Don Chema házába. Pablo azt tervezi, hogy megveszi a Dominguez birtokot, és a környéken marad. Marcia úgy dönt, beköltözik a szállodába. Francisco nagyon megkönnyebbül a hírtől. Valeria furcsállja, hogy lelketlen apja állítólagos régi barátján önzetlenül segíteni próbál.

2020.09.17., Csütörtök 22:00 - 85. rész

Marcia arra próbálja rávenni Jorgét, hogy férkőzzön az apja bizalmába, majd szerezze meg tőle a birtokot és a vagyont. Francisco észreveszi Betón, hogy drogozott. Amikor kiderül, hogy Belindától kapta a kábítószert, Valeria nagyon dühös lesz. Pablo megbízza Miguelt, hogy derítse ki, mivel zsarolhatja Romulo Don Chemát.

2020.09.18., Péntek 22:00 - 86. rész

Belindát felháborítja, hogy Valeria a szobájában kutat, de amikor megtalálja a kábítószert, hiába is próbálja tovább tagadni, hogy drogozik. Valeria közli lányával, hogy szeretné, ha részt venne egy elvonókúrán, de Belinda hallani sem akar róla. Miguel Chuchónál puhatolózik, hogy megtudja, mivel zsarolja Romulo don Chemát. Miután Valeria közli Belindával, hogy el kell hagynia a házat, a lány Pablohoz fordul anyagi segítségért, de ő sem hajlandó pénzt adni neki, nehogy esetleg kábítószerre költse.