Második esély 92-96. rész tartalma

ˆhirdetés

Második esély 92-96. rész tartalma

 

2020.09.28., Hétfő 22:00 - 92. rész

Daniela addig nyaggatja fivérét keresztkérdésekkel, mígnem Alejandro bevallja neki, hogy meleg. Vivi és Valeria elpanaszolják egymásnak bánatukat. Francisco felkeresi Miguelt, és megfenyegeti, hogy megöli, amennyiben Betónak vagy Valeriának baja esik. Marcia unszolására Jorge apja tequilájába önti a veszélyes gyógyszert, és várja a hatást. Chemát állandó fejfájás kínozza. Valeriát arról értesíti a magánnyomozó, hogy érdekes dologra bukkant Mexikóban.

2020.09.29., Kedd 22:00 - 93. rész

Chema Betót tartja felelősnek Belinda drogproblémáiért. Valeria felajánlja Vivinek, hogy ideiglenesen költözzön a borászat feletti üres lakásba. Lorna hiába próbál barátkozni Danielával és Alejandróval, mindketten lenézik. Pablo nagyon kíváncsi arra, Romulo mivel tartja sakkban Chemát, ezért megbízza Miguelt, hogy faggassa ki Chuchót.

2020.09.30., Szerda 22:00 - 94. rész

Valeria veszekszik Belindával, amiért megszökött a kórházból, hogy újra drogozhasson. Chema is rettentően haragszik rá, Belinda érzi, hogy már semmi nem mentheti meg az elvonótól. Andres úgy dönt, hogy nevelőanyja halála után a városban marad. Miután Miguel kidobta a házából, Paula Marciától vár segítséget, aki veszélyesnek tartja, hogy húga túl sok mindent tud róla.

2020.10.01., Csütörtök 22:00 - 95. rész

Valeria beviszi lányát egy drogrehabilitációs klinikára, ahol Belinda elképedve hallja, hogy szobáját meg kell osztania valakivel, ráadásul takarítania is kell. Francisco szeretné, ha fia minél távolabb tartaná magát Belindától, de Beto azt ígéri, soha többé nem fog visszaesni. Amado atya folyton azon gondolkodik, hogyan tudná megszegni a gyónási titkot, hogy rács mögé juttassa Marciát.

2020.10.02., Péntek 22:00 - 96. rész

Valeria a saját nappalijukban holtan találja Romulót. Don Chema örül, hogy régi cimborája már nem zsarolhatja tovább, ámde Lornától sem egyszerű megszabadulni. Pablo felajánlja Ismaelnek és Nanának, hogy a házasságkötésük után éljenek az ő házában, a birtokán, de Nana attól tart, hogy Valeriának nem tetszik majd az ötlet. Pablo hiába próbálja kihúzni Chuchoból Don Chema titkát, a férfi nem árul el semmit.