Éjjel-nappal Budapest 1888-1892. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1888-1892. rész tartalma

 

 

2020.11.02., Hétfő 21:30 - 1888. rész

Bori aggódik, hogy fog reagálni a környezete és főleg a főnöke, mivel múlt héten kiderült mindenki előtt, hogy rákos. Amit Bori nem sejthet: Roland beszél a főnökével és kéri Farkast, határozatlan időre küldje Borit szabadságra, különben sosem fog észhez térni és nem fogja kímélni magát. Azt is kéri, ezt ne árulja el Borinak, mert csak felhúzná magát rajta. Bori később azt is megtudja, Bécy lesz a helyettese.

Milán biztos abban, hogy Böbe elrablása után Pablo mindent megtenne azért, hogy visszaszerezze a próbababát. Pablo tényleg kétségbe esik, mire Milán egy kihívást ajánl neki, ahol mindent egy lapra tesz fel. A győztes megkapja Böbét, és a lakóhajót. Pablo a festést választja a kihívás témájának, amit Milán lazán el is fogad, mivel eleve csalásra készül. Azonban lebukik, és úgy néz ki, Pablo nyer, mivel ő festi a jobb képet, és Pablo tudja magasabb áron eladni a képét egy rajongójának, így ő nyeri meg a kihívást.

A hangulat a fiatalok otthonában egyre feszültebb, mióta Livi bevallotta, hogy mindkét fiú felé vonzódik. Norbi szeretné meggyőzni, nem szerethet egyszerre két pasit. Livi viszont sajnálja, nem tud változtatni az érzésein. Philip szeretne végre tiszta vizet önteni a pohárba Norbival, elhívja, hogy beszéljék meg, ahol viszont Norbi közli: küzdeni fog Liviért, és meg fogja hódítani a lányt. Philip tehetetlenül áll a helyzet előtt, amit még az fokoz, amikor megjelenik a TÉR-ben Livi, és azt javasolja, hogy éljenek nyitott kapcsolatban a két fiúval. Philip ezen teljesen kiakad, elküldi Livit. Eközben Norbi szerelmet vall a lánynak, aminek Livi nem tud ellenállni. Lefekszenek egymással, de a szex után Norbi azzal szembesül, Livinek hiányzik Philip.

2020.11.03., Kedd 21:30 - 1889. rész

Mesi élvezte a bulis estét a barátaival, de annyira kiütötte magát, hogy elaludt a lakóhajón. Samu aggódik, és benéz a hajóra, ahol Mesi félreérthető helyzetben van épp Karesszel. Samu elmegy, még mielőtt Mesi kimagyarázhatná a helyzetet, aztán később a lány munkahelyén próbál beszélni vele. Közben Mesi rájön, hogy Samu nem csak mérges, hanem bizonytalan is a Karesszel való kapcsolata miatt. Mesi biztosítja róla, hogy nem véletlenül választotta őt, Csak Samut szereti.

Tekla reggel megijed, amikor Máté megtudja, hogy ma kell ultrahangra mennie, mert semmiképp sem akarja, hogy Máté esetleg megtudja, hogy nem a 10. hétben van, hanem csak az 5.-ben. Ezért aztán mindent bevet, hogy távol tartsa Mátét az orvostól. Még odáig is elmegy, hogy altatót juttat a szervezetébe. Már épp abba a hitbe ringatja magát, hogy biztonságban van, mert sikerült Mátét bealtatnia, amikor a férje mégis beállít az orvoshoz. Tekla már attól tart, hogy lebukik, ám Máté az utolsó pillanatban mégis elalszik a váróban.

Philip reggel az apjától kölcsön kapott menő sportkocsival henceg, hogy elviszi Dzsenit munkába, majd utána azzal fog csajozni. Livi kiakad ezen. Norbi ennek titkon örül, de aztán végig kell hallgatni, amint Livi a vállán sírja ki magát, hogy ez mennyire fáj neki, hiszen minden vágya az, hogy együtt legyenek. Hárman! Norbi kezd besokallni, és kétségbeesetten szerelmet vall, szexet kezdeményezne, de Livi nem hajlandó lefeküdni Norbival. Később Norbi már beadná a derekát a hármasba, csak hogy Livivel lehessen, mert annyira szereti a lányt. Ezért felkeresi Philipet és megpendíti ezt neki. De ezen meg Philip akad ki még jobban. Annyira összeszólalkoznak, hogy Norbi féltékenységében megüti Philipet.

2020.11.04., Szerda 21:30 - 1890. rész

Szofi még mindig szenved attól, hogy Tamarával véget ért a barátságuk, beteget jelent, hogy ne kelljen a fodrászatos kollégáival ünnepelnie a születésnapját. Miközben Szofi így kényszerből Gáborral és Dzsenivel tölti az estét, Tamara hagyja, hogy Tekla rábeszélje, ennek ellenére is menjenek el bulizni. Eleinte Tamara nem igazán tudja felvenni a bulizó ritmust, mivel bűntudata van, amiért Szofi egyedül van, a születésnapján. Tekla bátorító szavainak hatására Tamara egyre jobb kedvre derül, miközben Szofi egy szerelmes pár estéjébe csöppen, és elmenekül lefeküdni.

Liviben lelkifurdalás ébred a karambol után, bocsánatot kér a kórházban Norbitól, aki kisebb zúzódásokkal, de megúszta a balesetet. Livi elmondja, mennyire szereti Norbit. Norbi erre azt hiszi, Livi végül őt választja. De ezalatt Livi egyre inkább vonzódik Philiphez, pláne úgy, hogy az albérletben a sokk hatására összeomlik, és Philip addig vigasztalja, amíg az csókolózásba nem fordul. De erre megint mindketten zavarba jönnek. Később Livi lassan ráébred, hogy Philippel akar lenni. Dzseni pedig egyértelművé teszi a számára, hogy döntenie kell. Amikor Norbi hazatér a kórházból, Livi el akarja neki mondani, hogy mit érez, de végül úgy dönt, nem akarja felzaklatni Norbit, aki most van túl egy baleseten. Közben Philip megvallja Rolandnak, hogy fél elköteleződni egy lány mellett.

André a múlt éjszakára felszedte a DJ Sport fitneszedzőnőjét, de reggel szinte már hallani sem akar a lányról. André barátai elég bunkónak tartják őt azért, ahogy viselkedett, de André nem érez bűntudatot. Ő egy ilyen férfi, aki az egy éjszakás kalandokat kedveli. Nem sokkal később a DJ Sport fitneszben meglepődik, mikor Petra ismét flörtölni kezd vele, sőt még egy közös randevút is kilátásba helyez hármasban a barátnőjével, Mónival. André el sem akarja hinni, hogy ekkora szerencséje van, mikor később még egy édes hármas is kibontakozni látszik. De úgy tűnik, a két nő mást tervez, és megleckéztetik Andrét, hogy ne bánjon ilyen bunkón a nőkkel.

2020.11.05., Csütörtök 21:30 - 1891. rész

Szofinak ma van a szülinapja, de rosszkedvű, mivel haragban van Tamarával, és hiányzik neki a barátnője. Ráadásul ma még kettesben is marad a fodrászatban Teklával. Amikor a már így is feszült Szofit Tekla még passzív-agresszív csipkelődéssel idegesíti, vitázni kezdenek és a terhes Tekla balesetet szenved. A sokkos állapotba került Szofi megpróbál segíteni, ám a dühös Tekla Szofit hibáztatja a balesetért. A kórházban Teklára várva Szofi észreveszi, hogy Tekla táskájában két terhességi kiskönyv van, két különböző „,korú” terhességgel.

Bencét nagyon rosszul érinti, amikor Franci hazatér, és láthatóan nagyszerűen érezte magát Botonddal. Bence feleslegesnek érzi magát. Amikor Franci még kerülni is kezdi, Bence végleg úgy gondolja, hogy barátként lecserélték őt. Végül összeszedi a bátorságát és egy kicsit túlzó akcióval próbál meg küzdeni Franci barátságéért. Franci azonban közli vele, hogy ő nem tudja csak úgy kikapcsolni az érzéseit Bence iránt.

Reggel az albérletben fagyos a hangulat. Norbi nem szól sem Livihez, sem Philiphez, hiába akarnák azok megbeszélni vele a helyzetet. Norbi hogy bánatát feledje elmegy egy influenszeres szülinapi buliba. Livi szeretné megbékíteni Norbit, de kiderül számára, hogy Norbi az ősellensége, Angel partiján fog zenélni. Miután hasztalan próbálja erről lebeszélni a fiút, aki már csak dacból se hajlandó lemondani a fellépését, Livi úgy dönt, hogy Philippel együtt beállít a bulira, és kideríti, hogy Angel miért pont Norbit hívta meg. Csakhamar kiderül, hogy Angel így akarta bevonni Livit is az eseménybe, hogy idecsalja a véleményvezéreket. Angel húzása annyira felhergeli Livit, hogy nyilvánosan kiosztja a lányt, és még a születésnapi tortát is a képébe nyomja.

2020.11.06., Péntek 21:30 - 1892. rész

Bori egyre fáradtabb a sugárkezeléstől, és nem bírja, hogy az egész élete csak a rák körül forog. Nem tud megbékélni vele, hogy a betegsége miatt nem dolgozhat a klubban. Egyedül Jázmin érti meg, és elhatározzák, hogy dacolva a rákkal és az aggódó környezetükkel, végre újra igazán buliznak egyet. Bár Borit kétkedve és aggódva fogadják a klubban, kiharcolja magának a bulizáshoz való jogot, ha már nem dolgozhat, és felszabadultan beleveti magát az éjszakai életbe Jázminnal.

Máté először nem akarja megemlíteni Teklának, hogy Szofi két terhességi kiskönyvet talált. Ám nem tud szabadulni a gondolattól, hogy a felesége eltitkol előle valamit, és esetleg valami nem stimmel a terhességével. Amikor Joe is biztatja, Máté bátorságot merít, hogy magyarázatot követeljen Teklától. Teklának végül sikerül hihető magyarázatot rögtönöznie.

Miután Bence tegnap végre mégis rájött, hogy mennyire bántja Francit a jelenlétével, felmondja nála az állását a büfékocsiban, de közben reméli, hogy a lány nem fogja ezt elfogadni. Csalódottságára azonban Franci megkönnyebbülten elfogadja a felmondást. Franci reméli, most végre megszabadulhat a fájdalmától, ám az csak felerősödik. Franci Bencén vezeti le a frusztrációját, és ki is rúgja. Amikor újra találkozik Bencével azt látja, hogy hirtelen megint kényszeresen viselkedik és rájön, mennyire megviseli a fiút, hogy el kell válnia tőle. Rossz lelkiismerettel visszaadja Bencének az állását.