Éjjel-nappal Budapest 1893-1897. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1893-1897. rész tartalma

 

 

2020.11.09., Hétfő 21:30 - 1893. rész

Reggel Mesi kénytelen elfogadni, hogy nem szexelhetnek csak úgy lazán a konyhában Samu családja miatt. Ezért különösen örül, amikor Bella felhívja és meginvitálja egy kávéra a lakóhajóra. Ám Milán és Karesz folyamatosan ökörködnek a lakóhajón, így a két barátnő inkább úgy dönt, elmennek sörözni. Az egy sörből több is lesz, így Mesi elveszíti az időérzékét és azt, hogy megígérte Samunak, otthon kitakarít. Amikor Mesi és Bella részegen megállapítják, hogy nincs több pénzük, akként „,fizetik ki“ az utolsó italukat, hogy megmutatják a mellüket…

Gábor úgy érzi, hogy a túlzott közelség Dzsenivel nyomasztóan hat rá. Bár még mindig vonzónak találja a lányt, de úgy érzi, hogy neki nagyobb a szabadságigénye, mint Dzseninek. Joe azt tanácsolja Gábornak, hogy próbáljon erről nyíltan beszélni Dzsenivel. Mielőtt azonban erre a beszélgetésre sor kerül, Dzseni már maga is ráébred, hogy nem lóghat örökké Gábor nyakán. Norbi segítségével végül berendezi az üres szobáját, és elhatározza, hogy egy szabad estét biztosít Gábornak.

Livi reggel megállapítja, hogy már jó sokan tudnak Angel születésnapi botrányáról. Az online kommentelők rászállnak Angelre, és amikor a lány békülni szeretne, Livi visszautasítja Angel békülési szándékát, miközben megjelenik Livi régi jó ismerőse Varga Viktor. Ám amikor később Norbi megsajnálja a láthatóan bűnbánó Angelt, sikerül meggyőznie Livit, adjon még egy esélyt a lánynak.

2020.11.10., Kedd 21:30 - 1894. rész

Amióta Bori megtudta, hogy Bécy ismét felbukkant a klubban, feltétlenül vissza akar menni dolgozni. Rá akarja beszélni az orvosát, hogy állítson ki egy igazolást arról, hogy ő ismét jól van és munkaképes. Roland ezt teljességgel ellenzi, és megkönnyebbül, amikor az orvos nem hajlandó engedni Bori kérésének. Bori nem hallgat a férjére, és hamisít egy orvosi igazolást, amit be akar mutatni Farkasnak. Amikor azonban Roland közbelép, az is kiderül, hogy Bori háta mögött elintézte, hogy a feleségét szabadságolják.

Karesznek az az érzése, hogy Tedi elidegenedett tőle, mert olyan sokáig nem látták egymást. A lelkiismeret-furdalását egy ajándékkal akarja csitítani. De nincs elég pénze, ezért egy rossz biciklit akar megjavítani. Milán képtelen tétlenül nézni a barátja nyomorúságos állapotát, és Karesz tudta nélkül arra kéri Joe-t, hogy alkalmazza a barátját a régi munkakörében. Amikor Karesz tudomást szerez Milán akciójáról, sértetten támad Joe-ra. Nincs szüksége segítségre.

Mesi megijed, amikor a kolléganőivel reggelizik, és megtudja, hogy a mellvillantása tarol a neten. Nem csak kínos a dolog, de még Samu is megtudja, és vele is összekap emiatt. Irigykedve figyeli Bellát és Milánt, akik sokkal lazábban kezelik a helyzetet. Mikor ezt közli Samuval is, és azt mondja, egyszerűen csak nevessen az egészen, a fiú érzékeny pontjára tapint.

2020.11.11., Szerda 21:30 - 1895. rész

Bori még mindig neheztel Rolandra, amiért Roland féltésből elintézte, hogy Borit küldjék szabadságra. Roland csak ront a helyzeten azzal, hogy kitart a véleménye mellett, mert a konfliktus erősödik. André éppen ezért azt tanácsolja Rolandnak, hogy béküljön ki Borival, és tegyen úgy, mintha belátná, hogy hibázott. Roland eleinte ellenáll, aztán belátja, hogy a veszekedéssel csak fogy Bori ereje.

Máté meglepődik, mikor reggel ott áll előtte Karesz, és Joe beleegyezésével újra munkába áll a DJ– ben. Máté próbára teszi Kareszt, hogy valóban hajlandó-e elfogadni Mátét, mint üzletvezetőt. Máté először kellemesen csalódik Kareszban, de amikor váratlan trambulin szállítmány érkezik a DJ-be, Máté azonnal meggyanúsítja Kareszt azzal, hogy önhatalmúan megrendelte ezeket az árukat. Máté végül kidobja Kareszt, aki megesküszik, hogy be nem teszi a lábát a DJ-be soha többé.

Amikor reggel Viktor elhozza Angelt az iskolába, Livi ledöbben és gyanakodni kezd, hogy van közöttük valami. Angel azonban ezt tagadja, és igyekszik a háttérben maradni, amikor a tanáruk és a csoporttársaik is lelkesen fotózkodnak a celebbel. Livi úgy érzi, hogy ezt túlgondolta, és Angelt valóban nem érdekli Viktor igazán. Livi ismét elkezd megbízni Angelben, így Angel újra aktiválhatja a közösségi oldalát.

2020.11.12., Csütörtök 21:30 - 1896. rész

Máté nyugtalan, amikor Teklának reggel fájdalmai vannak. Amikor azonban Tekla közli vele, hogy nincs semmi baj, Máté úgy gondolja, hogy muszáj kordában tartania az aggodalmát, ha a felesége támasza akar lenni. Közben azonban Tekla is fél, de nem oszthatja meg az aggodalmait Mátéval, különben kiderülne a hazugsága, így Máté háta mögött időpontot beszél meg a nőgyógyászánál. Máté véletlenül tudomást szerez erről, és megjelenik a vizsgálaton, hogy bebizonyítsa Teklának, hogy férjként számíthat rá.

Angelen nagy lesz a nyomás, mikor Oszkár, a paparazzi a bulvársajtótól, akivel felvette a kapcsolatot, értékelhető eredményeket vár tőle. Angel mindent feltesz egy lapra, és ráveti magát Varga Viktorra. Azonban attól tart, hogy a mit sem sejtő Livi keresztülhúzza a számításait, mikor ő is részt vesz a találkozón. Angelnek az utolsó pillanatban egy ügyes intrikával sikerül megszabadulnia Livitől.

Dzseni zavarba jön, amikor reggel egy titkos mappát talál Gábor laptopján, amiben szexi macskanő-ruhában készült fotók vannak. Norbival beszélgetve Dzseni még inkább elbizonytalanodik, hogy ő elegendő-e Gábor számára, és világossá válik előtte, hogy a fotók Gábor erotikus fantáziáját jelenítik meg. Bebeszéli magának, hogy meg kell valósítania ezt a fantáziát Gábor számára. Beszerez magának egy macskanő-ruhát és szexin pózolva meglepi vele Gábort szobájában.

2020.11.13., Péntek 21:30 - 1897. rész

Miután Máté a meggyötört Teklától még mindig nem kap magyarázatot arra, hogy miért hazudta magát több hetes terhesnek, kerülni kezdi a feleségét. Miközben Tekla a végsőkig elkeseredve és elesetten azon vívódik, hogyan tudná megtartani Mátét anélkül, hogy a teljes igazságot elmondaná neki, a férfit egyre jobban gyötri a kérdés, hogy kié lehet a gyerek. Végül Tekla elhatározza, hogy legalább az igazság egy részét elmondja neki. Azt adja elő, hogy annak idején elveszítette a gyermekét, és egy külföldi klinikán mesterségesen megtermékenyíttette magát. Mindezt annak idején azért nem mondta el Máténak, mert elmondása szerint meg akarta kímélni a fájdalomtól. Mátét nagyon megviselik a Tekla által elmondottak, és Joe-tól akar tanácsot kérni. Joe helyett azonban Szofival találkozik, akit kétségbeesésében letámad és felelőssé tesz anélkül, hogy a megdöbbent nőt tájékoztatná a történtekről.

Joe Barbival használja fel a Sanyitól kapott wellness hotelbe szóló ajándékutalványt. Amikor a szállodába érnek, azonnal ráébrednek, hogy Sanyi egy nudista hotelbe hívta meg őket, a lelkesedésük, különösen Barbié alábbhagy. Később aztán egy régi emlék ismét jó hangulatba hozza őket. Amikor ráadásul még egy kis flört is kinéz Joe-nak, a hangulatuk a tetőfokára hág.

Miközben Livi megdöbben, amikor tudomást szerez Angel egyéjszakás kalandjáról Viktorral, Angel nagyon boldog, hogy végre a címlapokra került a neve és egy nagy lépéssel közelebb jutott a céljához, hogy híressé váljon. Amikor Livi szembesíti Angelt azzal, hogy semmit sem szégyell azért, hogy egy kis hírnevet szerezzen, Angel ezt felháborodottan visszautasítja. Viktor előtt is adja Angel az ártatlant, amikor a férfi nyomást gyakorol rá. Angel titokban fél attól, hogy lebukhat és ezért hízelegve ráveszi Viktort arra, hogy a médiában eljátsszák a szerelmes párt.