Egy csodálatos asszony 1. évad, 54-57. rész tartalma

ˆhirdetés

Egy csodálatos asszony 1. évad, 54-57. rész tartalma

 

 

2020.10.19., Hétfő 15:55 - 54. rész

Hatice szeretné, ha Enver és Bahar visszaköltözne a gyerekekkel, ezért elmegy a szegénynegyedbe. Megdöbben, amikor azt látja, hogy Enver nagyon is jól érzi magát, és Ceydával énekel. Dühében kicserélteti a zárat a lakás bejáratán. Şirin ráveszi Leventet, hogy segítsen neki félrevezetni az anyját. Levent az egyik ismerősét megbízza azzal, hogy játssza el Hatice előtt Şirin pszichológusát.

2020.10.20., Kedd 15:55 - 55. rész

Hatice felkeresi Jalét, és a beszélgetésük közben rájön, hogy Şirin újra átverte. Ráadásul Şirin még az apja nyugdíját is elköltötte, és ezzel fizetésképtelen helyzetbe hozta Envert. Sarp abban a hitben él, hogy Bahar és a gyerekek halottak. Hichmet megjelenik a házban, hogy Ceydának udvaroljon, ám Ceyda tántoríthatatlan. Ezért átmegy Enverhez, és megkéri, hogy legyen a szabója.

2020.10.21., Szerda 15:55 - 56. rész

Hatice annyira megharagszik Şirinre, hogy ezután már nem akar gondoskodni róla. Jale és Musa bejelentik a családnak, hogy el fognak válni. Hatalmas botrány kerekedik, és a két anyós egymásnak esik. Sarp apósa nyomozni kezd Bahar után, amikor kiderül, hogy Sarp anyja látta őt a gyerekekkel. Hichmet elintézi, hogy Enver megkapja a varrógépét.

2020.10.22., Csütörtök 15:55 - 57. rész

Jale váratlanul meglátogatja Haticét és Şirint, hogy megértesse velük, mennyire fontos, hogy Şirin elmenjen vért adni. Felhívja Şirin figyelmét arra, hogy ha megtagadja a vizsgálatot, akkor a testvére gyilkosává válhat. Sarp egyre szomorúbbnak érzi magát, még mindig gyászolja egykori családját. Arif elviszi Bahart, a gyerekeket, Ceydát, Yelizt és Envert piknikezni.