Egy csodálatos asszony 1. évad, 58-62. rész tartalma

ˆhirdetés

Egy csodálatos asszony 1. évad, 58-62. rész tartalma

 

 

2020.10.26., Hétfő 15:55 - 58. rész

Ceyda boldog, hogy egy hónapig nála lakhat a hatéves fia, akit csecsemőkora óta nem láthatott. Izgatottságában egy kisebb vagyont költ el játékokra, még kölcsönt is felvesz. Jale megtudja, hogy Şirin valóban hajlamos az öngyilkosságra, és ez azt jelenti, hogy kicsi az esélye, hogy vért adhat a nővérének. Şirin sakkban tartja Haticét, aki bármit megtenne, hogy Şirin vért adjon.

2020.10.27., Kedd 15:55 - 59. rész

Enver bácsinak egyre több a megrendelése, szinte egymásnak adják a kilincset az ügyfelek. Hatice nem tud napirendre térni Şirin gonoszsága felett. Végül közli vele, ha nem segít a nővérén, kitagadja a családból. Ceyda nem tudja összeszedni magát, és a főnöke összeverve kidobja. Hickmet és emberei bosszút állnak Ceydáért. Piril szeretné elmondani Sarpnak, hogy Bahar életben van.

2020.10.28., Szerda 15:55 - 60. rész

Hatice felkeresi Envert, és elmondja neki, hogy Şirin nem akar segíteni Bahar gyógyulásában. Yeliz meglátogatja Bahart, és sírva vallja be, hogy válni akar. Ceyda aggódik Bersanért, akit napok óta nem látott senki. Megkéri Arifot, hogy hívja fel. Kiderül, hogy Bersannak férjhez kell mennie egy hatvanéves férfihoz. Hickmet nem bírja elviselni Ceyda szomorúságát, és elhozza a fiát.

2020.10.29., Csütörtök 15:55 - 61. rész

Piril szeretné, ha visszamennének Sarppal és a gyerekekkel Amerikába. Hickmet mégsem tudja kiváltani Ceydát a munkahelyéről, mivel az apósa felvásárolta a bárt a szerződésekkel együtt. Bahar felhívja az ismeretlen telefonszámot, és rájön, hogy Şirin hívogatta őt névtelenül. Számon kéri Enver bácsit, aki bevallja, hogy tudott Şirinről és Sarpról.

2020.10.30., Péntek 15:55 - 62. rész

Amikor Bahar megtudja, hogy Şirin a titokzatos nő, dühében és féltékenységében elrohan az anyjához, hogy szembesítse a hazugságaival. Hirtelen haragjában Enver bácsit is elküldi a lakásból a gyerekek legnagyobb szomorúságára. Şirin kénytelen elmenni Jaléhoz, aki tudja, hogy a lány bármire képes. Piril meggyőzi Sarpot, hogy mihamarabb költözzenek vissza Amerikába.