Sorsok útvesztője 240-244. rész tartalma

ˆhirdetés

Sorsok útvesztője 240-244. rész tartalma

 

2020.12.14., Hétfő 14:15 - 240. rész

Mehmet Emír közli a családdal, hogy Hasrettel együtt elutazik, ha pedig hazatér, megkéri a nő kezét, és érvénytelenítteti Kenan és Hulya házasságát. Szultan szeretne kibékülni Efsunnal és elmondani, hogy az ő lánya. Fulya közli Mehmet Emírrel, hogy semmilyen követelése nincs felé, sem magával, sem a gyerekkel kapcsolatban. Arda meglepi Efsunt az új ruhaszalonnal, a megnyitó azonban botrányba fullad Szultan feltűnésével.

2020.12.15., Kedd 14:15 - 241. rész

Efsun magából kikelve kérdőre vonja Ilyast, hogy ki a valódi anyja. A férfi elmondja neki és Szultannak, hogy Efsun az ő lányuk, és az hazudja, hogy nem tudja mi történt és hol van Szultan lánya. Hanife megzsarolja a kétségbeesett anyát, hogy egy bizonyos összeg fejében mindent elmond neki. Mehmet Emír Hasrettel együtt megszökik és a tengeren élvezik a boldogságot. A férfi feleségül kéri a szerelmét, mit sem sejtve arról, hogy a hajó mélyében egy bomba ketyeg. Kenan bosszúja őket is eléri.

2020.12.16., Szerda 14:10 - 242. rész

A robbantás után Mehmet Emírt és Hasretet a partra viszik, a nőn azonban már nem tudnak segíteni. Bahar összeomlik a hír hallatán. Hanife zsarolni próbálja Szultant, aki hajlik arra, hogy az információért cserébe fizessen a lánynak. Amikor Ganime megtudja, hogy Hanife elárulja őt, összevesznek, a vitának pedig borzalmas következményei lesznek.

2020.12.17., Csütörtök 14:15 - 243. rész

Hanife kórházba kerül, ahol feljelentést tesz Ganime ellen. Azt hazudja, hogy az idős asszony lökte ki az ablakon. Bahar és Efsun Hasret házában töltik az éjszakát, ahol Refikval is közölniük kell a rossz hírt. Hamarosan feltűnik az Erkira család, hogy bemocskolja Hasret emlékét, valamint, hogy rávegyék Bahart, mondjon le az örökségről. Kenan továbbra sem nyugszik: a következő célja, hogy elvegye Bahart Mehmet Emírtől.

2020.12.18., Péntek 14:25 - 244. rész

Arda odaadja a pénzt, amit Hanife követel Szultantól, cserébe a lányával kapcsolatos információért. Efsunt és Bahart azonban elrabolják, senki nem tudja, merre vannak. Mehmet Emír nyaralójában egy titokzatos nő tűnik fel, aki nem véletlenül tévedt arra. Ganimét börtönbe csukják, és bármennyire szeretné, képtelen elmondani Zeynepnek az igazságot.