A bosszú csapdájában 20-24. rész tartalma

ˆhirdetés

A bosszú csapdájában 20-24. rész tartalma

 

 

2020.11.16., Hétfő 16:45 - 20. rész

Miran elmondja Reyyannak, hogy miért kellett bosszút állnia. Elif egyre nehezebben viseli az otthoni körülményeket. Miran nem könnyebbült meg a bosszútól és szörnyen érzi magát, hogy hazudnia kell szerelmének. Yaren felhívja Gönül-t, hogy legyenek szövetségesek. Gül elmondja a családnak, hogy a nővére meglátogatta az éjszaka.

2020.11.17., Kedd 16:45 - 21. rész

Miran közli a Sadoglu családdal, hogy eláll az üzlettől, Azize pedig a családi birtokot akarja megszerezni. Sultan bezárja Reyyan-t, amit a lány nem tud elviselni, Miran a segítségére siet és elviszi a házból, még az édesanyjával is beszélhet telefonon. Yaren, Gönül és Azat találkoznak, hogy egyezséget kössenek, Elif pedig meglátja őket.

2020.11.18., Szerda 16:45 - 22. rész

Miran próbál Reyyan kedvébe járni, de semmi nem használ. Yaren ismét találkozik Firattal, hogy minél többet megtudjon Miranékról, azonban az anyja megtudja és bezárja. Elif kimegy a városba és kezd világossá válni számára, hogy a nagymamája nem is az, akinek gondolja. Azize azt hiszi, hogy a Sadoglu család elrabolta a legkisebb unokáját, ezért oda megy. Hazar azt tervezi, hogy megszökteti Reyyan-t és elhagyják a várost.

2020.11.19., Csütörtök 16:45 - 23. rész

Azat és Gönül meg akarják szöktetni Reyyan-t, ami sikerül is, de Gönül megsérül. Az úton Azat és Reyyan is balesetet szenved, eközben Miran azt hiszi, hogy Reyyan megszökött tőle. Handan megtudja, hogy Yaren szervezte meg Reyyan elrablását.

2020.11.20., Péntek 16:45 - 24. rész

Gönül úgy állítja be a történteket, hogy Reyyan sebesítette meg. Reyyan nem akarja elhinni, hogy Miran és Gönül házasok, de kap egy fényképet és nem kételkedik többet. Azat megkéri Reyyan kezét. Miran meg akarja találni Reyyant. Handan félti a fiát és haragszik a lányára, amiért ilyen helyzetbe hozta a családot. Felbérelt egy lányt, aki az Aslanbey család új szolgálója lett és így megtudta, hogy létezik még egy Aslanbey unoka, Elif.