A bosszú csapdájában 35-39. rész tartalma

ˆhirdetés

A bosszú csapdájában 35-39. rész tartalma

 

 

2020.12.07., Hétfő 16:45 - 35. rész

Miran elmondja Gönülnek, hogy sosem szerette és csak kényszerből vette el. Azize biztosítja Gönül-t a szeretetéről. Reyyan elviszi Mirant a leégett kunyhó romjaihoz, hogy még inkább éreztesse a fájdalmát. Cihan nem akarja, hogy Reyyan legyen a fia felesége. Nasuh elmondja neki, hogy igazából nem akarja hozzá adni Azathoz Reyyan-t, hanem meg akarja ölteni.

2020.12.08., Kedd 16:45 - 36. rész

Firat megkéri a nagymamát, hogy ne kelljen közé és Miran közé állnia, de Azize számít a segítségére.Yaren elmondja Gönülnek, hogy két nap múlva lesz Reyyan és Azat esküvője. Miran próbál minden lehetőséget megragadni, hogy beszélni tudjon Reyyannal. Kiderül, hogy Reyyan tudott a Gönüllel való házasságáról, ezért otthon bejelenti, hogy elválik a feleségétől és azt is megtudja, hogy Reyyan hamarosan férjhez megy.

2020.12.09., Szerda 16:45 - 37. rész

Eljön az esküvő előtti nap. Hazar végül áldását adja a házasságra. Cihan mérges, hogy az apja nem tartotta be a szavát és mégis lesz esküvő. Nasuh továbbra is kitart a terve mellett, hogy megöleti Reyyant. Miran eljön a Sadoglu házba és megszökteti Reyyant. Azat és Hazar is nagyon dühös lesz, Hazar elkapja Firatot és meg akarja ölni...

2020.12.10., Csütörtök 16:45 - 38. rész

Hazar bejelenti a rendőrségen Reyyan elrablását. Azat az Aslanbey birtokra megy, mert azt hiszi ott van Reyyan. Nem jár sikerrel, ezért úgy dönt, hogy elrabolja Gönül-t. Azize elküldi Firatot, hogy hozza haza Mirant. Sultan a Sadoglu családnál keresi a lányát, de ő sem találja. Miran tudta, hogy Nasuh meg akarja ölteni Reyyant, ezért is rabolta el.

2020.12.11., Péntek 16:45 - 39. rész

Reyyan meg akar szökni Mirantól, felszáll egy idegen teherautójára, de rosszul végződik a dolog. Nasuh, Hazar és Cihan megtudja, hogy Azat elrabolta Gönül-t. Miranék egy szállodában szállnak meg. Azize felkeresi a Sadoglu családot.