Egy csodálatos asszony 1. évad, 73-77. rész tartalma

ˆhirdetés

Egy csodálatos asszony 1. évad, 73-77. rész tartalma

 

 

2020.11.16., Hétfő 15:55 - 73. rész

Şirin meggyőződik arról, hogy a telefonos fenyegető az anyját, Haticét is megfigyeli. Hickmet felesége azt hiszi, hogy Ceyda és Peyami együtt vannak, és úgy dönt, hogy kifizeti az esküvőjüket. Musa kénytelen külön lakásba költözni. Yeliz már nem bírja tovább Ceydával egy fedél alatt, és átmegy Baharhoz, ahol összetalálkozik Musával. Şirinnek eszébe jut Sarp autójának a rendszáma.

2020.11.17., Kedd 15:55 - 74. rész

Piril megtudja az apjától, hogy lelepleződtek, és Sarp találkozott Şirinnel. Rémült beszélgetésüket véletlenül Sarp is meghallja, és kérdőre vonja őket. Bahar úgy dönt, hogy lezárja a múltját, és dobozba rejti a jegygyűrűjét. Jale végre talál donort Bahar számára, a baj csak az, hogy Şirin az. Sarp hosszú évek után találkozik az anyjával, aki figyelmezteti a fiát, hogy az egész élete hazugság.

2020.11.18., Szerda 15:55 - 75. rész

Sarp nem hiszi el az anyja történetét, és úgy érzi, hogy sokkal többet titkolnak el előle. Ceyda megdöbben, amikor Seyfullah szervezni kezdi az esküvőjét Peyamival. Hatice már nem tudja, mit gondoljon Şirinről, aki minden eddiginél furcsábban viselkedik. Enver bácsi elkészül az első komoly megrendeléssel, ám mielőtt a megrendelők kifizetnék, eltűnnek a kész ruhákkal. Jale behívja Haticét és Envert a kórházba.

2020.11.19., Csütörtök 15:55 - 76. rész

Enver és Hatice összevesznek a kórházban Şirin miatt. Hatice annyira megharagszik, hogy dühében válással fenyegetőzik. Ceyda nem érti, hogy Peyami miért nem tiltakozik az esküvőjük miatt, amit egyikőjük sem akar. Levent kideríti, hogy kihez tartozik az autó, amivel Sarp elhurcolta őt. Yeliz azt reméli, hogy Teomán kibékül vele, és hazaköltözhet, de nagy meglepetés éri.

2020.11.20., Péntek 15:55 - 77. rész

Levent szerelmes Şirinbe, és a kedvéért nyomozni kezd Sarp után. Bahar megelégeli, hogy a sorscsapások egymást érik, ezért úgy dönt, hogy a két barátnőjével, Yelizzel és Ceydával összefognak, és segítenek egymásnak kimászni a bajból. Enver bácsi elmondja Baharnak, hogy találtak neki donort a csontvelő átültetéshez. Örömében szinte táncra perdül, ám amikor megtudja, hogy Şirin a donor, kétségbeesik.