Egy csodálatos asszony 1. évad, 78-82. rész tartalma

ˆhirdetés

Egy csodálatos asszony 1. évad, 78-82. rész tartalma

 

 

2020.11.23., Hétfő 15:55 - 78. rész

Hatice tudni szeretné, hogy kivel találkozott Şirin, és miért viselkedik olyan furcsán. Arif megkeresi a negyedben a két tolvajt, akik meglopták Enver bácsit, és megfenyegeti őket. Ha nem fizetik ki a tartozásukat, az egész környéket rájuk uszítja. Levent és Şirin megtalálják Sarpot, és a cégénél egy borítékot hagynak neki. Ceyda a kényszerházasságra készül, és Enver bácsit kéri meg az esküvői ruha megvarrására.

2020.11.24., Kedd 15:55 - 79. rész

Hatice elhívja vacsorára Leventet, mert abban bízik, hogy a fiú segíteni fog meggyőzni Şirint, hogy legyen segítsen a nővérén. Ceyda szeretné, ha minden barátja eljönne az esküvőjére és megvédené őt, mert attól tart, hogy Seyfullah el akarja őt tüntetni. Jale nagyon élvezi, hogy egyedül élhet a kisfiával. Az iskolában összefut Baharral, aki nem tudja, hogy Şirin hogy döntött.

2020.11.25., Szerda 15:55 - 80. rész

Sirin felméri a helyzetét, és rájön, hogy addig mindenki veszélyben van, amíg Sarp meg nem tudja, hogy a családja él. Ezért elhatározza, hogy felhívja a cégnél, ám a terve balul sül el, és fogságba esik. Sarp megtalálja Leventet és arra kényszeríti, hogy segítsen neki. Doruk is készül Ceyda esküvőjére és szeretne vőlegénynek öltözni. Bahar megtudja, hogy az anyja és Enver bácsi el akarnak válni.

2020.11.26., Csütörtök 15:55 - 81. rész

Kiderül, hogy Şirin egyelőre nem lehet donor, mert egy betegséget fedeztek fel nála a vizsgálatok során. Hatice kétségbeesik a hír hallatán, és úgy dönt, hogy megkeresi az első férje szeretőjét. Abban bízik, hogy a nő gyermeke Bahar féltestvére, és segíthet a műtétben. Şirint szabadon engedik azzal a feltétellel, hogy hazudik Sarpnak a családjáról. Yeliz és Ceyda meglátják Bahar testén a lila foltokat.

2020.11.27., Péntek 15:55 - 82. rész

Hatice megtalálja Bahar asszonyt, akinek született egy gyermeke Hatice első férjétől. Ceyda mindenkit meghív az esküvőjére, és mindannyian elutaznak a vidéki hotelbe. Bahar attól fél, hogy Doruk és Nisan elszólják magukat, és kiderül majd, hogy Hickmet és Ceyda szeretők voltak. Sarp nem elégszik meg a levéllel, és fotót is követel Şirintől, aki halálra van rémülve. Ümran gyanút fog, amikor meglátja Bahart.