Egy csodálatos asszony 1. évad, 88-92. rész tartalma

ˆhirdetés

Egy csodálatos asszony 1. évad, 88-92. rész tartalma

 

 

2020.12.07., Hétfő 15:55 - 88. rész

Doruk szeretné, ha Enver bácsi elvinné Bahar telefonját a szervizbe, hogy megmentsék az apjáról készült fotókat. Piril visszajön a gyerekekkel Amerikából, ami váratlanul éri Sarpot. Sarp anyja, Jülide úgy dönt, hogy a fia házában marad egy ideig. Şirin megsértődik, amiért az anyja még mindig segíteni próbál Baharnak. Jülide zsarolni kezdi Sarp feleségét, Pirilt.

2020.12.08., Kedd 15:55 - 89. rész

Yeliz és Ceyda remek ötlettel állnak elő, amikor Enver bácsi hatalmas megrendelést kap, amivel két héten belül el kéne készülnie. Szövetkeznek Ferdanéval, és éjszaka belopóznak a varrodába. Olyan jól sikerül a munka, hogy új megrendelést kapnak. Mahir a fotókon felismeri Sarpot, aki nemrég az üzletben járt, és akit Şirin is felismert. Bahar asszony felhívja Haticét, mert beszélni akar vele.

2020.12.09., Szerda 15:55 - 90. rész

Enver bácsit annyira feldúlja Sarp felbukkanásának a híre, hogy úgy dönt, azonnal elmondja Baharnak. Şirin kétségbeesve hívja fel Haticét, biztos benne, hogy megölik őket, ha Enver bárkinek is elmondja, hogy Sarp él. Hogy megmentse a helyzetet, Şirin elviszi az anyját és az apját is a temetőbe, és megmutatja nekik Bahar és a gyerekek sírját. Enver találkozót követel Sarptól.

2020.12.10., Csütörtök 15:55 - 91. rész

Jülide tovább zsarolja Pirilt, és ezúttal saját házat követel tőle. Piril azonban közli vele, hogy ha tovább feszíti a húrt, az életével fog fizetni. Peyami azzal állít be Ceydához, hogy el kell vinnie a családjához, mert szeretnék, ha bemutatná nekik a feleségét. A pszichiáter, Sezai szeretné, ha Şirin befeküdne a kórházba néhány napra. Jülide a tiltás ellenére elmegy Baharhoz.

2020.12.11., Péntek 15:55 - 92. rész

Haticének feltűnik, hogy a lánya, Şirin egyre furcsábban viselkedik, és ha így folytatódik, elmegyógyintézetbe fog kerülni. Şirin megtalálja az elrablóját, és elmondja neki, hogy Sarp anyja nagyon veszélyes játékba kezdett, amikor meglátogatta Bahart. Enver nem bírja tovább magában tartani a hírt, ezért elmondja Yeliznek és Ceydának, hogy Sarp él.