Januárban jön A Tanár 3. évada

ˆhirdetés
A Tanár, RTL Klub
A Tanár, RTL Klub, Nagy Ervin

Januárban jön A Tanár harmadik évada az RTL Klubra

 

Január 9-től szombat esténként 20:00-tól a Nagy Ervin által megformált, egyedi módszereiről ismert tanerő visszatér az RTL Klub képernyőjére A Tanár 3. évadában!

 

Vasvári Szilárd (Nagy Ervin), aki öntörvényű és bátor kiállásával vált példaképpé, ezúttal is megrögzött elszántsággal harcol, de már nemcsak diákjaiért, hanem az igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra) elismeréséért és szívéért is.

Új matektanárnő (Liptai Claudia) borzolja fel a kedélyeket, de elsősorban Szeverin Tanár úr (Elek Ferenc) lelkiállapotát, aminek az eredménye némi nézeteltérés a kedves mamájával és számtalan vicces-fordulatos epizód. Természetesen az iskolaigazgató, Rácz Ernő (Anger Zsolt) is fontos szerepet kap mindannyiuk életének terelgetésében, bár a sajátjával nehezebben boldogul, ebben pedig nem várt módon, éppen Szilárd siet a segítségére.

A sorozat a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. Az egyes részek - bár különállóak -, a sokszor humoros jelenetek mellett, egészében olyan fontos közéleti és társadalmi kérdéseket is feldolgoznak, amelyek sok embert érinthetnek. Többek között láthatunk olyan diákot, akit az édesanyja súlyosan bántalmaz, egy valaha gazdag lányt, aki a videóival próbálja fenntartani fényűző életének látszatát, valamint lesz olyan is, akinek a tanulás mellett keményen kell dolgoznia a megélhetésért.

 

A Tanár 3. évada január 9-től minden szombat este 20:00-tól az RTL Klub műsorán, az epizódok pedig visszanézhetők az RTL Most platformon!