Isztambuli menyasszony 6-10. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 6-10. rész tartalma

 

 

2020.12.14., Hétfő 18:45 - 6. rész

Esma asszony méltósággal viseli a megaláztatást - vagy legalábbis, amit annak érez -, és átadja a szobáját az isztambuli menyének. Faruk ezt jó jelnek véli, de optimizmusa hamar elpárolog, amikor az anyja nem jelenik meg a családi vacsorán. A szolgálók szeretettel fogadják Süreyyát, akárcsak Faruk testvérei. A vacsora így jó hangulatban telik, amit Esma idegesen hallgat végig a saját szobájában. Nem csoda, ha ellenségesen viselkedik, amikor Süreyya közeledni próbálván, a szobájába viszi az ételt.

2020.12.15., Kedd 18:45 - 7. rész

Süreyya behódol a hagyományoknak - átmenetileg legalábbis, és megfürdeti az anyósát. De a két nő között egyáltalán nem enyhül a feszültség. Faruk megtudja, hogy mit tett Fikret. Senem szemrehányásokat tesz Süreyyának, mivel úgy érzi, a lány magára hagyta. Ömer nem hagyja békén Senemet, hogy megtudja hol van Süreyya. Esma mindenképpen szeretne esküvőt rendezni Fikretnek és Faruknak.

2020.12.16., Szerda 18:45 - 8. rész

Süreyya ismét kivívja Esma rosszallását, amikor a török konyhától eltérően, amerikai palacsintát süt, ami ráadásul mindenkinek ízlik. A villába megérkezik Süreyya nénikéje, ami szintén feszültséget hoz a családba. Esma nem is titkolja, mennyire nem veszi jó néven Senem jelenlétét. Faruk és az egész család meglátogatja Ipeket, hogy megkérjék a kezét, ahol Esma folyamatosan szurkálódik, míg végül Faruk nem bírja tovább. Ömer követi Senemet, így megtudja, hogy van Süreyya.

2020.12.17., Csütörtök 18:45 - 9. rész

Ömert nem tágít, és követ mindenhova Süreyyát, míg végül a lány megfenyegeti, hogy feljelenti. Esma lelkesen készül Ipek henna-estjére, ahol Süreyyának is részt kell vennie, ám Faruk, a lány kérésére kimenti. Helyette Dilara és a többi barátnője viszi el egy bárba lánybúcsúra, amin Murat, Osman és Faruk is részt vesz. Faruk rossz szemmel nézi, hogy a lány mennyit iszik. Esma megtartja a henna-estet Ipeknek, ahová Fikret nem érkezik meg. Helyette részegen ő is a bárban mulat.

2020.12.18., Péntek 18:45 - 10. rész

Süreyya és Faruk csúnyán összevesznek, miután a nő színpadra áll. A férfi féltékeny, és úgy érzi, hogy feleségeként ezt nem teheti meg. Süreyya nem érti, és azt érzi, talán elsiették a házasságot. Esma nyíltan kimutatja, hogy a Boran-villa első menyasszonyának Ipeket tartja, Süreyya pedig nehezen viseli, hogy mellette nem állnak a szülők. Murat részegen kerül elő a legénybúcsúból, Bade pedig egy kávéval keresi fel az éjszaka közepén. A lány Muratnál tölti az éjszakát, aki másnap kerüli. Kiymetet felkeresi a testvére, aki nem más, mint Fikret új ivócimborájának, Adem anyja. Reyhan ősi ellensége a Boran családnak. Ömer megjelenik az esküvőn, ahol megpróbál végezni magával.